Comença la pretemporada

El proper dilluns 13 d' Agost les categoríes superiors Junior, Sots 21 i Sènior començaran la seva pretemporada. Iniciaran els entrenaments amb un treball físic per començar la temporada al millor nivell possible.

 

El equip júnior, nou en aquesta competició federada, té l'intenció de mantenir la categoría aquesta temporada. La plantilla que té un equip encara en formació i molta progressió voldrà assolir aquest objectiu, així como ho vol el seu entrenador Paco Fernández, també entrenador del Sots 21.

 

L'equip Sots 21 parteix amb l'equip més equilibrat i competitiu del club, entrenats per Paco Fernández i Aarón Torres com a segon entrenador. Aquest últim assegura: "Estem davant d'un equip molt competitiu on tota la plantilla pot disputar-se la titularitat. Gaudirem d'una temporada molt interessant, i d'un bàsquet ràpid i divertit.".

 

En quant a l'equip Sènior els jugadors es troben amb una motivació extra pel fet de tornar a la competició després d'un any d'inactivitat. Tot i aquest fet ens trobem davant d'un equip molt potent on, si tot va bé, tindran un paper important a la lliga. El nivell dels jugadors Sots 21 farà apujar la intensitat d'aquest equip, millorant el nivell del club.

 

Esperem que les lesions els respectin i que la nostra afició ens recolzi durant tot l'any. L'esforç i el compromís per part dels nostres jugadors, entrenadors i directiva està més que assegurada.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0