Els cadets i els infantils, en la fase prèvia

Els cadets i els dos infantils (masculí i femení) ja tenen els seus respectius grups de fase prèvia. Aquestes categoríes començaran les seves respectives competicions el cap de setmana del 29 i 30 de Septembre.

 

El cadet començarà a casa enfront el Sant Joan de Mata B. El seu grup el formen 4 equips més amb els que disputarà 10 jornades: Sant Joan de Mata, Jesus Maria Sant Andreu, La Salle Horta i el Col.legi Cultural de Badalona.

 

L'infantil masculí, a nivell D, s'enfrontarà a 5 equips en aquesta fase prèvia. El primer partit el disputarà a casa el diumenge 30 de Septembre contra el CE Marina.

 

L'infantil femení, per altra banda jugarà a nivell C en un grup de 5 equips. Les noies del BNB jugaràn el seu primer partit el dissabte 29 de Septembre enfront el CBSAB.

 

Els hi desitjem molta sort a tots.

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Aarón Torres (lunes, 24 septiembre 2012 19:24)

    Vamos chicas, ánimo el primer partido y a demostrar lo que vamos mejorando!!!

  • #2

    juan (lunes, 01 octubre 2012 22:16)

    Buen partido del equipo cadete con una gran victoria 105-41 (27-8/22-10/27-15/27-8) gran implicacion de todo el equipo con una buena presion defensiva y un gran ataque sobre todo al contraataque donde se han logrado infinidad de puntos, dar la ehnorabuena al entrenador y a todos los jugadores gran ambiente en la grada con mucha gente y gran animacion esperemos que sigan por el mismo camino