El Sènior comença amb victòria

A. E. Xarxa – Basquet Nou Barris 64-75 

Parcials: (16-14) (13-20) (11-17) (24-24)


L’equip sènior del Basquet Nou Barris ha començat la lliga regular amb una victòria. Malgrat que alguns dels nostres jugadors portaven 2 i fins i tot 3 anys sense competir, les seves ganes i esforç ens han dut a començar amb bon peu la temporada 2012-2013. 

 

Després d’un començament ajustat, el 2on i 3er quarts han estat els que han marcat la diferència a favor nostre. Cal destacar que hem jugat amb només 9 jugadors i que les rotacions no han afectat el joc de l’equip. El darrer període ens han apretat més en defensa però la feina dels nostres bases, Raül i Ruben, controlant el timing del partit ens ha permès mantenir la distància al marcador. Nosaltres hem defensat individual tot el partit. El partit ha acabat amb un acrobàtic triple del Xavi Azorín sobre la botzina. 

 

Volem destacar el percentatge assolit pels nostres jugadors en els tirs lliures; 75 % (27 de 36) enfront de l’equip contrari; 56’4% (22 de 39). 

 

També ha estat molt important la feina dels nostres pivots fent-se amos de la nostra cistella i agafant rebots a la del A.E. Xarxa, i els nostres alers han aportat els seus tirs des de fora la zona. 

 

En resum, bones sensacions per estar a principi de temporada, encara que hem de millorar en alguns aspectes tant tàctics com físics. 

 

Us convidem a venir a animar-nos el proper diumenge, dia 30, Podreu gaudir d’una tarda de basquet amb els sots-21 i el sènior al nostre pavelló, a partir de les 18:00. 

 

Per un problema tècnic no us podem oferir les estadístiques del partit, ho farem a partir del proper. 

 

Us esperem diumenge!

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    gB (miércoles, 26 septiembre 2012 23:19)

    Que grande raul jajaja