Apunta't a la lliga Supermanager ACB!

Apunta't a la lliga privada de Supermanager ACB del Bàsquet Nou Barris! Hem creat una lliga privada en aquest divertit joc per poder competir i divertir-nos, a més de crear afició al bàsquet i seguir amb encara més passió la jornada de la millor lliga de bàsquet d'Europa.

 

Per qui no estigui massa enterat del que es tracta el Supermanager ACB aquí va una explicació del què és i com funciona:

 

"El seu funcionament s'adapta completament a la normativa de la Lliga Endesa, per la qual cosa els usuaris hauran de fer els seus equips amb un mínim de quatre jugadors formats localment i un màxim de dos estrangers per equip. Per facilitar l'enteniment, es mantenen les banderes espanyoles com a identificació dels jugadors de formació.

Amb aquestes limitacions, els participants han de crear els seus equips seleccionant 11 jugadors (3 bases, 4 alers/escortes i 4 pivots) amb un pressupost màxim de 6.500.000€. 

En cada jornada, la puntuació que obtingui cada equip resultarà de sumar la valoració de tots els seus jugadors, amb un increment del 20% en el cas que el seu equip hagi resultat vencedor del partit.

Es podran fer tres canvis en cada jornada. Els jugadors es compren i venen al preu que estipula el mercat, que es correspon amb la seva valoració mitjana (incloent un bonus) multiplicada per 70.000 €."

 

Així amb els nostres equips de Supermanager, podem disputar una lliga privada entre aficionats, entrenadors, jugadors, etc. del nostre club. Per jugar només has de fer les següents passes:

 

  1. Entrahttp://supermanager.acb.com i registra't.
  2. Crea el teu equip amb els jugadors que vulguis i puguis comprar.
  3. Busca la lliga privada BASQUETNOUBARRIS i posa de contraseña bnb
  4. Selecciona un equip amb el qual jugar a la lliga (un equip per persona)

 

No perdis la oportunitat de divertir-te, passar una bona estona i competir amb tota la gent del club, a més de lluitar pel premi que s'endurà el guanyador de la lliga al final de la temporada. A què estàs esperant? Apunta't i a jugar!

 


Juga a la lliga Supermanager ACB del Bàsquet Nou Barris!
Juga a la lliga Supermanager ACB del Bàsquet Nou Barris!

Escribir comentario

Comentarios: 0