Resultats del cap de setmana (30/9/2012)

Aquest cap de setmana de bàsquet han debutat els equips que faltaven per debutar, els dos infantils i el cadet. Les primeres en jugar van ser les nenes de l'Infantil Femení que van perdre fora de casa el dissabte enfront el CBSAB per un resultat de 51-22.

 

La resta de partits es van jugar al Pavelló Valldaura. Els primers en jugar van ser els cadets de Marc Del Río, que van guanyar cómodament al St. Joan de Mata B per una diferència de 64 punts. El Júnior va seguir la jornada a la tarda enfront el Climasol Roser D, que va guanyar als nostres per un resultat de 35-72.

 

A les sis de la tarda el Sots 21 va jugar contra el Bàsquet Llor. Els de Paco Fernández van perdre el partit per 12 punts i segueixen amb la seva ratxa negativa de derrotes, tot i que van de menys a més. Finalment, el Sènior va tancar la jornada enfront el Font Castellana B. Els de Xavier Civit no van poder aconseguir la segona victoria de la temporada i van perdre 39-51.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    juan (martes, 02 octubre 2012 22:12)

    Buen partido del equipo cadete con una gran victoria 105-41 (27-8/22-10/27-15/27-8) gran implicacion de todo el equipo con una buena presion defensiva y un gran ataque sobre todo al contraataque donde se han logrado infinidad de puntos, dar la ehnorabuena al entrenador y a todos los jugadores gran ambiente en la grada con mucha gente y gran animacion esperemos que sigan por el mismo camino