Crónica de l'Infantil Femení (7/10/2012)

Aquest cap de setmana l’únic equip que va jugar a casa va ser l’infantil femení que s’enfrontava al Safa Sant Andreu. Va ser un partit complicat pel nostre equip, que va patir molt en defensa per les continues arribades de l’equip visitant, però sobretot, la gran majoria de punts que es van encaixar, van ser gracies a la gran quantitat de rebots defensius que vam deixar anar. En atac no vam estar del tot fines, ja sigui per les continues pèrdues de pilota al mig del camp o per els tirs que es van errar a prop de cistella.

 

Cal dir que les nostres jugadores van estar molt ben defensades i  van tenir molt pocs espais per penetrar a la zona o aconseguir una bona i còmoda posició de tir. Tot i això hem de felicitar a totes les jugadores que des de la banqueta no van deixar d’animar ni un sol moment al nostre equip encara que anava perdent i en cap instant es van veure cares tristes ni enfadades, no donant mai el partit per finalitzat o per perdut. El partit va finalitzar 25-69 a favor de l’equip contrari que va ser superior en la major part del partit.


Encara i aquesta segona derrota, les sensacions son bones, les jugadores comencen a acostumar-se a disputar un partit i als diferents moments de pressió que això inclou.


Esperem que tard o d’hora, arribi la primera victòria d’aquest equip que està treballant i progressant setmana a setmana amb ganes d’oferir la primera victòria al seu públic!

 

Escribir comentario

Comentarios: 2
 • #1

  Aarón Torres (miércoles, 10 octubre 2012 13:24)

  Felicitar a todas ya que era un partido muy duro e intentamos jugar. El rival fue superior pero hicimos todo lo que pudimos.
  Vamos subiendo escalones semana a semana, a seguir!!

 • #2

  Carmen M. (miércoles, 10 octubre 2012 15:23)

  Noies endavant!! Aquest equip ja es una victoria: el bon ambient, l´actitut, les ganes de millorar. Per a moltes era el segon partit de la seva vida!! Gracies per la il.lusio que poseu. Anim amb la defensa i no us faci por tirar a canasta (ja entraran). Sou les millors!!!