Nova "Zona Entrenadors"

Per tal de compartir i millorar l' experència i qualitat dels entrenadors del nostre club hem incorporat a la pàgina la "Zona Entrenadors". En aquesta pàgina reunirem tota la informació, vídeos i eines possibles per tal de millorar i compartir la nostra tasca d'entrenadors amb la resta d'entrenadors del club.

 

Sense entrar a analitzar l'esport d'elit on els tècnics o entrenadors són tan professionals com els propis esportistes, en l'esport de base o almenys en el “no tan professional”, la figura de l'entrenador té un importància immensa per al creixement del club, del col·legi, de l'esport, de la federació…

Està comprovat que on hi ha un entrenador hi ha un equip darrere. Un entrenador o un tècnic és el motor dels clubs. En l'esport de base, la figura de l'entrenador va més enllà de l'esportiu, i arriba fins i tot al terreny del personal. Un entrenador es converteix en un exemple, en un professor, en un pare o mare….Depenent de la quantitat i qualitat humana -per sobre de l'esportiva- es podrà parlar del creixement de qualsevol club de qualsevol modalitat esportiva.

Però a més d'influir sobre les persones, els tècnics, els entrenadors són els que aconsegueixen que els esports evolucionin, gràcies a la seva dedicació, a la seva investigació, a les seves ganes de seguir millorant.

 

Així, al BNB volem millorar el nostre conjunt organitzatiu d'entrenadors, fent el club més gran des de els diferents equips que el conformen.

 

Aquesta és un àrea restringida amb usuari i contrasenya. Si ets entrenador del club pregunta l'usuari i contrasenya al coordinador Aarón Torres o al responsable de la pàgina web Victor Mengual.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Xavier (martes, 30 octubre 2012 13:03)

    Felicitats per l'iniciativa. De ben segur serà una bona eina.