Resultats del cap de setmana (3-4/11/2012)

Auest cap de setmana només tres dels nostres equips han disputat un partit. El primer va ser el Sènior de Xavier Civit, que va patir una dura derrota fóra de casa en front els Jesuites-El Clot. Tot i que la derrota no deixa indiferent a ningú, els Sènior hauràn de seguir treballant i confiem en la seva qualitat ofensiva i capacitat de reacció davant aquesta derrota.

 

Júnior i Sots 21 van jugar a la mateixa hora a la mateixa pista, però amb resultats diferents. El pati de La Salle Horta va acollir la derrota de l'equip Júnior per un resultat més o menys ajustat, on els de Jofre van deixar una bona imatge confirmant pas a pas la seva millora progressiva. El Sots 21, en canvi, en un partit molt ajustat, confirma la seva ratxa positiva de victòries amb dues consecutives. Els nois de Paco Fernández van resoldre el partit en el tram final amb una excel.lent anotació exterior i contundència defensiva.

 

La setmana que ve tornem a tenir al pavelló quatre partits que començaran des de les 10:00 amb jornades esportives d'escola, premini femení i mini masculí i que acabaran, com es de costum, amb el partit del Sènior a les 19:30. Vine a viure una nova jornada de bàsquet al Pavelló Valldaura el diumenge 11 de Novembre!

Escribir comentario

Comentarios: 0