Resultats del cap de setmana (1-2/12/12)

Aquest cap de setmana els dos infantils van jugar fóra de casa. El femení, per la seva part va perdre per 14 punts a casa del Cerdanyola en un partit amb pocs punts i on van seguir intentant aconseguir la seva primera victòria, cada vegada més a prop. El masculí va caure per 15 punts a Sant Gervasi on els nois d'en Raúl van mostrar una bona imatge contra un equip difícil.

 

A casa els partits es van saldar amb el resultat de dues victòries i una derrota. El Júnior va estar ben a prop al tercer quart d'aconseguir posar-se per davant, però finalment van caure per 16 punts contra l'ASME en un mal últim quart dels de Jofre. El Sots-21 va aconseguir la victòria en l'últim sospir amb una cistella sobre la botzina, en un partit amb moltes baixes del de Paco i amb una bona actuació dels nois que van pujar del Júnior.

 

El Sénior també va aconseguir la victòria al pavelló en un partit molt dur però en el que van estar sempre per davant demostrant maduresa i paciència. Felicitats i fins la próxima jornada!

 


MARCADORS
SÈNIOR 69 – 53 CANYELLES
SOTS-21 68 - 66 ASME
JÚNIOR 60 - 76 ASME
SANT GERVASI 49 - 34 INFANTIL MASCULÍ
CERDANYOLA 39 - 25 INFANTIL FEMENÍ


Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Aarón Torres (miércoles, 05 diciembre 2012 01:06)

    Infantil femeni: Una primera part horrorosa degut al fred, l'hora i l'excès de confiança va provocar que els locals guanyessin al descans per 31-2. La segona part va ser un partit diferent. Més concentració e intensitat en defensa, mes calma i intel·ligència en atac van fer que les noies de Nou Barris es quedessin a només 14 punts, amb un parcial de 23-8. Això ens ensenyarà a no confiar-nos mai de cap rival, d'anar sempre al màxim i que les victòries no les ragala ningú.

    Gran Fase 1, hem millorat els resultats a la tornada de tots els partits, hem fet mes joc combinatiu i la serietat i concentració en defensa millora dia rere dia. La progressió es bonissima peró el que no s'ha de perdre es el bon rotllo del vestuari i el que hi ha a la grada on pares i mares han fet un grup molt bo.

    Però...encara no esta tot fet, hem de seguir!!