Resultats del cap de setmana (15-16/12/2012)

Abans de repassar tots els resultats del cap de setmana, hem de destacar la festa de presentació que es va dur a terme diumenge al Poliesportiu Valldaura. La festa, que va ser un éxit rotund, va comptar amb una gran assistència al pavelló i es va poder veure el gran potencial social del nostre club. Des d'aquí, volem tant agraïr com felicitar a tots aquells (jugadors, jugadores, pares i mares, tècnics, junta directiva...) que han fet possible amb el seu esforç que la festa sortís com el club es mereix. Moltes gràcies!

 

Però a més de la festa alguns dels nostres equips van jugar aquest cap de setmana. El Cadet va caure de manera rotunda fóra de casa a la pista de la Salle Horta. Els nois de Marc Del Rio no van tenir el seu dia i van patir un dura derrota. El Júnior d'en Jofre Vallejo va caure a la pista del Safa Horta per 21 punts de diferència i continua buscant la seva primera victòria. Primera victòria que ha trobat l'equip de l'Infantil Masculí que, davant tot el públic que va assistir a la presentació, va aconseguir guanyar un partit amb un marcador curt i igualat, on els nois d'en Raul van demostrar una excelent tasca defensiva, felicitats!

 

El Sots-21 va caure en un partit amb dues prórrogues a la pista del CB Coll, amb una diferència de dos punts. Els nois de Paco van tenir a l'abast la victòria en molts moments, però van desaprofitar alguns avantatges i van acabar caient fóra de casa. El Sots-23, per la seva part, continua la seva ratxa victoriosa (4 guanyats, cap perdut) guanyant a casa davant l'Arrels Congrés. Els nois d'Alex Paciencia tenen l'objectiu de quedar per la part alta de la classificació i, de moment, ho estàn aconseguint.

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    juan (miércoles, 19 diciembre 2012 18:25)

    Derrota del Cadete ante la Salle Horta A : 102 Basquet Nou Barris:33 (27/10-19/14-27/5-29-4) contundente derrota de nuestro equipo ante un rival muy experimentado y ante el que no pudieron hacer nada nuestros jugadores gran superioridad de la La Salle Horta, esperemos que en la proxima fase se puedan recuperar todos los jugadores lesionados y puedan debutar las nuevas incorporaciones