Resultats del cap de setmana (12-13/1/2013)

Comencem l'any amb el debut dels nois del Mini Masculí que van jugar a casa del St. Andreu de Natzaret. Tot i jugar en una categoría superior per a la majoria de jugadors, van demostrar el seu joc en equip i un bon treball en atac. Felicitats pel debur i a seguir millorant.

 

El dissabte també van jugar l'Infantil Masculí, que va perdre a cas del Manlleu per una diferència de 30 punts, i el Cadet que també va caure però per 15 punts de diferència. Veurem que tal s'els hi dona el nou any als nois d'en Raúl i Marc Del Rio.

 

A casa, el diumenge, les noies de l'Infantil Femení van jugar un partit on l'àrbit no va fer acte de presència. Tot i així es va disputar el partit, amb una rival molt complicada, les noies d'Aarón Torres, tot i perdre, van intentar fer un bon atac, que va tenir el seu fruit als últims dos quarts. El Júnior continua amb la seva mala ratxa. Els de Jofre no van fer un bon partit i no van passar dels 29 punts, mentre que el seu rival, el CB Coll, en va anotar 56. El Sots 21, en un partit igualat com de costum en aquesta categoria, va perdre un partit el qual guanyava de 6 a l'inici de l'últim quart. Els nois de Paco Fernández no van saber administrar l' avantatge i van acabar caient contra un dels primers equips de la lliga.

 

Per últim, el Sènior va guanyar contra el Casino del Centre, un rival que no va posar masses dificultats als nois de Xavier Civit, pero que no es van allunyar massa del marcador durant tot el partit.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    juan (jueves, 17 enero 2013 19:05)

    Derrota del equipo Cadete: CB Castellar-73 Basquet Nou Barris-58 (25-14/19-10/20-20/9-14) Partido disputado por el equipo cadete algo flojo defensivamente el Castellar fue superior durante todo el partido buena reacion en el principio del terce cuarto de los chicos de Mar que se pusieron a 6 puntos pero no pudieron rematar la faena esperemos que en el proximo partido puedan contar con los lesionados y con las 2 nuevas incorporaciones animo y a seguir luchando.