EL SOTS-21 S'ESTRENA, VENÇ, I CONVENÇ (53-71)

Ahir al Pavelló Gimnàs Esportiu de Sant Quirze per fi es va estrenar el primer equip després de guanyar tres dels quatre quarts (només empatant el primer), i suant per a augmentar el marge minut a minut.

 

El partit començava com l'estrena de la J1. Intercanvi de cistelles on es feia important l'interior titular de Sant Quirze, el dorsal 9 (més de 2 metres). La bona lectura de part dels vermell i l'habilitat a l'hora d'atacar de Marc Garrofer, el va carregar ben d'hora amb dues faltes els primers minuts i el va obligar a seure, quan els locals havien marxat ja de nou punts. Abans d'haver demanar el primer temps mort, tirant d'orgull es va començar a remuntar el partit a base de contraatacs i dues faltes en atac ben forçades degut a una bona actitut defensiva.

 

A partir del segon quart la profunditat de la banqueta i la intensitat defensiva marcaven cada cop més les distàncies. Però, un darrer parcial local amb triple al darrer segon deixava la diferència en tan sols 2 punts al descans.

 

A la segona meitat, rere un fort esperó al vestuari, arriba la reacció BNB: dos triples, dos contraatacs, i forçar la quarta falta del jugador més important local, deixen la distancia en 12 punts, i el partit mig sentenciat, en un intercanvi de cistelles on mai es van aconseguir parcials de més de sis punts i que acabaria amb un marcador final que gairebé arribava a la vintena de punts de canvi.

Destaquem merescudament la intensitat de l'equip als dos cantons de la pista.

Conclusió. Diferència merescuda, i esperant al proper partit per a posar-se en balanç positiu.


Go BNB!!

Escribir comentario

Comentarios: 0