DERROTA AMB SABOR A VICTÒRIA DEL PREMINI FEMENÍ

El pre-mini femení va debutar divendres passat contra el Lima Horta. Les jugadores van arribar  força nervioses al camp contrari, especialment les noves incorporacions que estaven a punt de debutar.
Les del BNB van posar-se per sobre al marcador als primers minuts, un avantatge que va durar fins el segon quart en què les rivals van igualar-les al marcador. Tot i això, les del Nou Barris no van baixar la intensitat i van seguir lluitant tot i que la falta d’encerts en els llançaments va fer que l’equip contrari s’avancés considerablement en els punts.
Cal destacar l’espectacular 7è quart que van fer les nostres jugadores, mostrant-se molt actives tant a la defensa com a l’atac i  aconseguint un parcial de 7-0 que les va situar a només una cistella del Lima Horta.
La intensitat amb què van sortir les del Nou Barris a l’últim quart va ser increïble. Van fer una defensa exemplar fins l’últim segon del partit i van lluitar a l’hora de l’atac tant com van poder. Tot i així, van veure escapar la victòria per només dos punts de diferencia.
25-23, un resultat que demostra que el pre-mini del BNB arriba amb molta força, que les noves incorporacions s’estan esforçant molt i que totes les jugadores han de mantenir la motivació per seguir amb aquest bon ritme tota la temporada.  Un resultat que supera qualsevol expectativa, una derrota amb sabor a victòria.

Escribir comentario

Comentarios: 0