PUNT D'INFLEXIÓ DEL SOTS21 (55-36)

Com a colofó a la espectacular jornada que es va viure diumenge al Poliesportiu Valldaura, el sots21 va guanyar al C.B. Matadepera Verd en un duel entre equips que han començat malament la lliga però amb clares aspiracions a acabar-la molt millor.

Escenari: Els locals arribem després de dues derrotes, amb els primers dubtes en el nostre joc, i només un guanyat al caseller. Els visitants venen després de començar amb tres derrotes consecutives per 6 punts o menys contra equips líders, i guanyar el seu primer partit amb bon marge. Tot i així la premisa era clara: defensar amb l'escut a la boca i lluitar per un objectiu comú. Guanyar des de la defensa.

 

I així va ser. Matadepera només es va situar al capdavant al marcador amb la primera cistella (única seva al primert quart). En arrencar els nostres jugadors es posava el turbo per acabar amb un marcador de 13-4.

De fet la crònica del partit no és més que una successió de petits parcials que sempre afavorien als jugadors del nostre sots21, i anaven eixamplant la diferència que precisament coincidia amb la final, de 19 punts. Treball molt coral de tot l'equip amb pràcticament tothom anotant, tothom jugant, i deixant un equip rival en menys de 40 punts, fet que s'ha de reconèixer com a molt meritori.

Ara toca encara la propera visita, diumenge a les 18.00 al camp de Sant Antoni.

Com a darrer apunt, la plantilla i el cos tècnic volen agrair a tota la afició que es va movilitzar fins a omplir un sector important de la graderia quan més ho necesitava l'equip. Van ser el catorzé jugador que va empényer a les situacions on habitualment l'equip s'acomodava. Sense ells no hauria estat possible.

Escribir comentario

Comentarios: 0