EL SOTS21 FA CAURE EL LÍDER INVICTE (68-44)

Ahir al Pavelló Poliesportiu Valldaura es va viure un dels partits més alegres, intensos, i emotius que es recordan en la curta història del nostre club. En un partit d'homenatge a l'Àlex Nebot, capità que va caure lesionat la setmana passada i que estarà alguns mesos allunyats de les pistes, el sots21 rebia al lider invicte, amb uns registres esfereïdors, amb objectiu de demostrar que no són un mitja taula si no un aspirant al liderat tard o d'hora. I vaja si ho van demostrar.

 

El que havia de ser un partit igualat, només fa durar 10 minuts. Com ve sent habitual l'arrencada dels vermells va ser força fluixa, i només l'arrencada de Javi Martínez, brillant en l'execució amb 5 punts consecutius i algun rebot, va mantenir el marcador al principi. S'arribava al final del quart amb desventatge 13-14.

Però, a partir del següent, tot va canviar. El ritme imprés per l'Aldo Martin (que va compartir minuts al retorn de l'Adrià Pradas), i sobretot, un superlatiu Kendry Peguero (apostoflant registre amb 21 punts, 21 rebots) van fer que poc a poc l'equip anés marxant, i involuntariament fessin de la resta de la crònica, un text avorrit. Un parell de triples, molt joc en carrera i transició, una gran ruptura de la zona visitant, molta defensa... Tot s'anava traduint en avantatges de 6 punts, 21, i finalment 24 com reflexa el marcador definitiu.

Hem de remarcar que si la plantilla actualment són 13 jugadors, ahir vem tenir un de més: la grada. Espectacular i impensable asistència i compromís de familiars, amics de jugadors, i veinat, que van fer del partit una autèntica festa que tothom va poder gaudir.

Amb aquesta victòria l'equip recupera el balanç del 50%, i afronta els partits de Ciutat Vella aquesta setmana, Círcol després del pont, i Sant Antoni ajornat, amb l'objectiu d'acabar 2013 entre els 4 primers i en posició per a jugar Campionats de Barcelona.

#goBNB!!

Escribir comentario

Comentarios: 0