El sots21 guanya en 10 minuts (63-44)

Nou passeig militar del primer equip contra el Círcol Catòlic de Badalona al partit avançat a dissabte al Poliesportiu Valldaura.

En tan sols 8 minuts els locals van ficar 23 punts (gran inici de Marc Garrofé amb 8 punts quasi consecutius), en parcials de 8-0 i 15-0, només interromputs per un triple amb sort en acabar la possesió dels visitants seguits d'una cistella rere pérdua no forçada. La imatge al primer quart era d'un equip endreçat, fort, amb gana de pilota i de còrrer, pràcticament a ritme de preferent. El quart acabava 23-8 mercé d'un altre triple del dorsal 12 dels visitants, millor jugador sens dubte.

Tot es va frenar a partir del segon quart i la segona meitat, on la distancia mai va pujar dels 20 punts (35-15) ni va baixar dels 11 (49-38). El bon joc es va anar en orris i el partit es va tornar lent, poc brillant, atascat. Va ser prou mantenir les rendes dels primers minuts per a tornar a guanyar, com ve sent costum a casa, de guanyar, sempre entorn als 20 punts, tot i que per primer cop es va poder fet encara més sang del rival.

 

Anotació molt repartida, on onze dels dotze jugadors van anotar, i un cop més balanç empatat de guanyats i perduts a falta de una jornada per recuperar (diumenge al camp del cuer, Sant Antoni Poble Sec), l'equip es coloca seté i necesitarà retallar només una victòria per a posar-se en llocs de fases.

Escribir comentario

Comentarios: 0