EL SOTS21 POSA LA DIRECTA (79 - 51)

Sisena victoria, amb el sisè marcador diferenciat. Aquest cop ha estat el AL PUNT ARTÉS la víctima del nostre sots21, en un altre partit de difícil crònica.

 

El partit ha estat, això si, visitant durant els 5 primers minuts. L'empenta dels visitants, juntament amb una zona ben plantejada 1-3-1 ha embolicat l'inici del partit per als nostres nois. Però, un cop carburat l'equip i a base de contraatacs abans que la defensa s'organitzés, es donava la volta, del 0-7 inicial, gràcies a un gran parcial de 16-2, al 16-9 final. A partir d'aqui, la història de sempre. Variants defensives, tot l'equip involucrat, un récord de recuperacions defensives (32), han fet que l'avantatge final fos ben gran. De no ser pel dorsal 24 visitant, un aler amb un físic espectacular, que ha ficat 5 triples la segona meitat, de tots els colors, l'avantatge podia haver estat de més de 30 i 40 punts. El marcador final n'ha reflectit "només" 28.

 

Gràcies al gran bàsket average acumulat (+121!), a més de ser el millor de la lliga, ens permet colocar el nostre equip a la tercera plaça degut a la derrota de Sant Quirze, que baixa de posició amb 4 derrotes, i només es té al davant a Ciutat Vella (2) i Europa (3). El liderat i l'ascens a A1 cada cop són més possibles.

Escribir comentario

Comentarios: 0