REVENJA, VICTORIA, I CINQUENA A SANT FELIU (60-72)

S'iniciava dissabte a Sant Feliu de Llobregat la segona volta per al sots21 masculí. A l'anada, recordem, els nostres perdien per un clar 45-61, sense tenir opció en cap moment del partit.

Aquest cop, amb un balança similiar, però amb arribant amb una derrota menys, els nois de Nou Barris arribaven al pavelló Joan Carles Navarro amb tota la intenció del món d'endur-se una victòria que podria suposa la eliminació dels locals com a candidat a l'ascens directe a nivell A1 a finals de temporada. No van fallar.

Amb una arrencada poc dubitativa i una imatge exemplar tant en atac com en defensa, i els del Llobregat que no sabien ben bé què estava passant, s'arribava al final del primer quart amb el marcador reflectint un claríssim i dur 8-22. La major part de la feina ja estava feta. D'aquell moment en endavant no va parar el vendaval vermell, sumant minut a minut fins a posar-se, mitjants del tercer quart, amb una brutal avantatge de 27-52. Ningú entenia el que passava, i els temps morts locals no donaven amb la tecla per evitar que la sang arribés al riu.

Sant Feliu començava a remuntar al darrer quart (total 21-12), però era massa tard. Una nova victoria d'equip, armònica i preciosa, amb jugadors que van veure el cel obert. Destaquem per un cop, degut als seus dígits, al Kendry Peguero, amb 13 punts i 22 rebots; al Marc Garrofé, amb 26 punts i 8 rebots. I en especial al Aldo Martin, amb 15 punts, 4 rebots, i 10 assistències.

Setmana de descans, i esperem a casa tres partits consecutius: Sant Quirze, Pratenc, i Ódena. Esperem seguir sumant sense error.

Temps per a treballar... #goBNB!!

Escribir comentario

Comentarios: 0