SOTS21 TREBALLA CONTRA UN RIVAL DIRECTE (69-56)

Diumenge es tancava el basket al pavelló davant d'una gentada (gairebé 100 persones) disposades a veure un gran matx entre dos rivals directes: el DOTS Sant Quirze venia a posar en dubte la ratxa del nostre sots21.

Amb la plantilla al complet, el partit començava amb intercanvi de cistelles, tot i que des del primer punt Nou Barris sempre va estar empatat o pel davant del marcador. Evidenciat per les pérdues de pilota per part dels dos equips, s'arribava amb un resultat de 18 a 15 al minut 10.

El segon quart tots dos equips comencen a afinar una mica la precisió i continua l'intercanvi de cistelles, que continua afavorint a Nou Barris, que acaba el periode amb un gran triple de Javi Martínez des dels 45 graus que donava el 35 a 27 a la meitat del partit.

La segona meitat es va començar a disparar l'avantatge fins al minut 5 del darrer quart, amb una diferència ja marcada als 22 punts (66 a 44), i dues aparicions absolutament claus: Yoel Vicente, anotant 12 punts sense error als tirs de camp, i Marc Fernández, secant absolutament a l'interior titular de l'altre equip que tant de mal ens havia fet a l'anada.

El marcador final, però, acaba sent 69 a 56, deixa els nostres jugados per fi segons a la classificació, sense marge d'error com sempre però a una sola derrota del líder, Europa... al que ja vem guanyar (+24) a casa a l'anada.

Temps per treballar... #goBNB!!

Escribir comentario

Comentarios: 0