ÒDENA TAMBÉ CAU CONTRA EL S21 AL VALLDAURA (66 - 61)

El major duel en igualtat i intensitat vist fins ara al Poliesportiu Valldaura pel que respecta al nostre sots21 es va donar aquest diumenge, aconseguint la VUITENA victòria consecutiva del conjunt local.

 

Després de la referència de l'anada (78-73 perdut, perdent una renda de 19 punts a favor) i coneixent l'arribada del jugador més complet de la lliga (dorsal 10 Òdena, exterior de més de 2 metres veloç, amb bon tir exterior, rebotejador, i bons fonaments), el partit d'ahir es presentava com a vital en les ambicions d'ambdós conjunts per mantenir la idea d'acabar líders d'aquesta temporada. El partit va ser una alternança contínua al marcador.

 

El primer quart va ser relativament clar visitant. Ençà una arrencada massa tova del s21 (3-8, minut 5), l'intercanvi de punts era permanent, tot i que mai ens vem arribar a posar pel davant al marcador, que arribaria al final de quart amb un 12-17.

 

El segon quart l'equip desperta. Un parcial (únic al partit) de 16-2 en els set primers minuts coloca l'equip nou punts amunt amb el que seria el màxim avantatge de tot el partit, especialment gràcies a sis punts d'Enric i cinc d'Ignasi que semblaven començar a veure amb claredat la cistella i sumar per l'equip. Però, el dorsal 13 visitant (que acabaria amb 30 punts el partit) aturaria la marxa entre ell i el dorsal 10 posaven el 31-30 final a la meitat del partit.

 

A l'inici de la segona meitat es manté l'intercanvi de cistelles, però una situació marca el desencert i la tensió: 21 tirs lliures fallats entre ambdós equips enviaven el partit al darrer quart amb un marcador de dos punts abaix per a Nou Barris.

Al darrer període s'hi jugava més que el partit. Era moment per a donar passes endavant i així va ser. A falta de 5 minuts per acabar el matx, un parcial de 7-0 (Kendry, Garu, Miky) posava l'equip de quatre abaix a tres amunt, i a partid d'allà arriba un duel de cistelles de nou entre Palomas (dorsal 13 visitant) i Kendry, que anotarien cistelles un rere l'altre fins anotar 6 punts seguits cadascun.

La darrera posessió, on els locals tenien en ment fer falta i provocar dos tirs lliures, va acabar per sort amb una recuperació que Miky culminaria amb una cistella en contraatac que coincidia amb l'esclat d'alegria del públic. 66 a 61, average recuperat contra un rival directe i una jornada més líder.

 

Proper cap de setmana, doble jornada, 17.30 a Sant Antoni dissabte, i 18.00 a Matadepera diumenge.


Temps per treballar... #goBNB!!

Escribir comentario

Comentarios: 0