EL S21 TRENCA LA SEVA RATXA A LA DESENA (50-43)

Aquest cap de setmana va ser jornada doble per al (fins diumenge) líder de sots21 A2, el nostre BNB.

Dissabte en la visita al camp del cuer, el Sant Antoni Poble Sec, es va treure endavant el partit amb un resultat còmode (53-77). En un partit relativament senzill, però duríssim i ple de contactes, només un apropament al segon quart dels locals a 10 punts (20-30) va arribar a amoïnar una mica als nostres jugadors. La data: 86 tirs lliures llençats entre els dos equips, i més que podien haver estat.

Diumenge però, arribaria la primera derrota des del 1 de desembre a camp de Matadepera. Després d'un primer quart amb avantatge per 9 a 15, el partit s'anava entortolligant per diferents motius. Els nois no podien còrrer pel molt que relliscava la pista, una zona 1-3-1 variant a 3-2 durant 30 minuts, un arbitratge que va deixar molt descontents als jugadors i a la grada dels dos equips... el desenllaç cau en un marcador de 50 a 43, tot i l'apropament final (43-42 mercé de 5 punts consecutius en contratac de l'Aldo Martín). Arribaria així la primera derrota en molt de temps.


Proper partit, tornada a casa contra Sant Antoni, aquest diumenge al Poliesportiu Valldaura, ja sense marge d'error per a guanyar aquesta lliga.

Temps per treballar... #goBNB!!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0