CAU EL S21 AL DUEL PEL LIDERAT (70-62)

En el partit més improtant de l'any, a Sant Cugat, el nostre s21 masculí va caure contra EUROPA en un duel igualadíssim durant 40 minuts.


La forta presió visitant apretava des del primer minut, de tal forma que amb defensa tota la pista, l'entrenador local es veia obligat a demanar temps mort al minut 2! Tot i així l'intensitat seguia i els intercanvis al marcador no cedien. Al final s'arribava amb un marcador desfavorable de 20 a 17 pels locals.

 

Al segon quart Europa eixamplava la diferència fins als 6 punts, però un parcial de 2-14 per a Nou Barris en grans minuts de l'Enric i Marc Garrofé, que donaven el descans amb un avantatge de 27 a 31 i mig partit pendent de jugar.

 

El tercer periode tornava a la dinàmica de l'inici de partit. Anades i tornades constants per part dels dos equips, Europa es recoloca al davant al macador, però llavors un parcial de 6-2 donava un avantatge de tres punts que s'ampliava amb un brutal triple sobre la botzina de Kendry des de prop de 8-9 metres (42-48).


I arribem al desenllaç al darrer periode, en que un fluix inici feia que a falta de 4 minuts el marcador fos empat a 48. Un nou triple de Marc Garrofé (3 anotats ahir) encenia de nou la flama de Nou Barris, i cada cop que un equip anotava, l'altre hi tornava, arribant als darrers dos minuts amb un marcador de 59-60. Un contraatac del dorsal 13 local (35 punts en total) i un seguit de tirs lliures ampliaria la distància final als 8 punts.

Tot i l'average guanyat (+24 a l'anada), ara som a dos derrotes de distància, pel que cal acabar les cinc jornades que manquen guanyant sempre i esperar dos ensopegades del líder. Difícil però possible.


Temps per a treballar… #goBNB!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0