RETORN DEL S21 AL CAMÍ DE LA VICTÒRIA (73-47)

Retorn al camí de la victoria per part del sots21 masculí.

Diumenge a les 18.00 els nostres nois tornaven a començar una nova ratxa de victòries al Poliesportiu Valldaura a la jornada de tornada contra el Sant Antoni - Poble Sec.

El partit va tenir una uniformitat per part local, però a partir del segon quart. Durant els 10 primers minuts, un inici molt lent i una defensa molt tova permetien poc a poc marxar al local als visitants, actuals cuers del nivell, amb unes rendes màximes de 5-6 punts. Al final del període s’arribava amb un desavantatge de 16-18, i males sensacions amb la defensa individual.

A partir del segon quart, la major duresa a nivell defensiu, la intensitat i la velocitat a l’hora de la sortida de la pilota, avonseguia que el marcador es remuntés i poc a poc s’anés guanyant una bona avantatge.

Les baixes, però, es notaven. No comptar amb jugadors determinants com l’Ignasi, Enric, o Kendry, era una pérdua que s’havia de compensar amb l’esforç de la resta de la plantilla, i l’ajuda del Juanjo, del nostre junior. Poc a poc i amb bon ritme, la diferència es posava en 5, 10, 15… fins els 27 punts al final del partit fruit de molta paciència i feina.

A hores d’ara la propera prova a l’horitzó és el partit més important de l’any, a casa del líder. Primer, contra segon, a Sant Cugat diumenge a les 17.00. Ens en sortirem?

Temps per a treballar… #goBNB!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0