NOVA DESFETA DEL S21 VS. CIUTAT VELLA (40-50)

Aquest diumenge els nois del primer equip es tornaven a jugar les llenties. Aquest cop es tractava de mantenir la segona plaça. Aquest cop el rival era Ciutat Vella, un equip ràpid, tirador i ordenat, entrenat a les mans de l'Adolf Sada, germà del jugador del Barça a ACB.

 

Amb les baixes de Garu, Kendry, i Ignasi, el duel començava amb molts dubtes. Podriem ser competitius sense tots aquests jugadors? Els primers cinc minuts no ho semblava, doncs el parcial visitant (tot i la forta defensa practicada pels nostres) era de 0-8. A punt de demanar un temps mort, un 2 per 2 va ser la solució de Pradas per a anotar la primera cistella i anar recuperant el marcador, que acabaria al quart amb menys pors i un 6-12 en contra.

A partir del segon quart l'equip es posa a treballar de valent, i amb un ritme molt elevat i una grada plena com mai s'ha vist empenyent amb ànims, el marcador anava reduint distàncies i fins i tot ens posàvem pel damunt. Emprant la fòrmula de joc dels quatre exteriors, l'equip es posava a un punt per sota a punt d'arribar al descans.

La segona meitat seguiria tota el mateix nivell d'intensitat, amb intercanvis de cistelles que arribarien fins a poc després de començar el darrer quart. Els ploms dels nostres jugadors s'acabarien fonent, les cistelles no volien entrar i es van clavar en 38 punts anotats mentre Ciutat Vella obria avantatge fins els 10 punts de renda final.

 

Amb aquest partit els nostres nois estan a 2 derrotes del segon classificat (amb l'average perdut) i només una pel damunt del grup de quatre perseguidors, als que guanya l'average a tots excepte Santfeliuenc.

Queden quatre jornades per a treballar de valent i acabar la temporada entrant a fases amb bon peu...


Temps per a treballar… #goBNB!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0