S21 GUANYEN A VILADECANS I SÓN EQUIP DE FASES! (56-44)

Diumenge a la tarda vem viure una jornada per al record al Pavelló Valldaura. En un partit molt trabat i que va costar moltíssim treure endavant, el nostre sots21 va certificar la plaça a les fases finals de Campionats de Barcelona Sots21 a falta de 2 jornades encara per jugar.

El rival (Sant Gabriel Viladecans) a la anada va ser poc més que un sparring. Tot i no ser mal equip, van caure amb impotència a casa seva davant els nostres per 31-68, així que venien amb ganes de fer les coses ben fetes. Així era que al minut 4 el marcador reflexava la segona i última  diferència desfavorable del partit (1-4, tir lliure de Sergio Muñoz que va tenir un gran inici). D'ençà queia un parcial favorable al BNB de 13-0 que liquidaria el partit, donat que la resta de quarts es van empatar els tres.

La crònica aquest cop no pot donar per més, perque el marcador no va deixar de tenir petits altibaixos on la diferència sempre rondava entre els 6 i els 18 punts a favor. Tots els jugadors anotant i rebotejant (ningú en més de 10 en cap categoria), i papers rellevants dels dos alers Yoel i Enric que es van combinar per a sumar 13 punts i 17 rebots.

 

La part final ve amb el xiulet final. Un esclat d'alegria donava amb tots els jugadors al centre del camp cantant, cridant, mantejant al cos tècnic, i la posterior celebració a les dutxes. El primer objectiu de la temporada, l'accés a la fase final, havia estat complet. Prop de mitja hora als vestidors van donar colofó a una jornada épica i per al record, amb fotos i vídeos memorables.

 

Queden dues jornades de lliga i encara és possible acabar una mica més amunt, tot i que la primera plaça és pràcticament impossible, però seguirem amb il·lusió i preparant la fase final.

 

Temps per a treballar… #goBNB!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0