ÉPICA I TRIOMF EN UN PARTIT AJUSTAT A BADALONA (68-73)

Diumenge al matí es van viure fortes emocions al pavelló del Círcol a Badalona, on el s21 va sortir de miracle d'un gran partit del que va sortir reforçat.

El primer quart era força dubituatiu, amb intercanvis constants a ambdues cistelles. Sobresortia la figura d'Àlex Nebot, el capità, cada dia més en forma i integrat a la rotació de l'equip, amb 10 punts als primers 7 minuts, incloent dos triples i molta confiança. Al final del quart s'arribava amb un marcador d'empat a 15.

Al segon quart per això els nostres arrencaven als primers 4 minuts amb un parcial favorable de 15-3, en un allau de joc ofensiu i selecció de tir. Però, la resta de quart es va saldar amb un 9-5 desfavorable, que donaria un marcador final de 29 a 35.

Al tercer quart torna l'intercanvi de cistelles constants, però comença l'equip a patir molt greus problemes al rebot tant ofensiu com defensiu. La sang no arribava al riu però el marcador final era de 42-44, i un darrer quart que s'esperava ajustat.

Ajustat... i espectacular. Un parcial de 26-29 els darrer 10 minuts donaria la victoria al BNB, mercé de 3 triples per equip i especialment a Enric (6p i 14 en total), Miky (6p i 11 en total) i Ignasi, que anotava 2 triples en un minut de diferència que ajudàven a que le marcador passés d'un 52-56 a
un 67-60, culminat per un INVERSEMBLANT triple d'Aldo a des de prop de 9 metres que posava l'equip en 70 punts, suficients per a marxar de Badalona amb la 14a victòria, i mantenir viva la flama per a quedar 3rs classificats.

Queden tres jornades de lliga i encara hi ha esperances de quedar més amunt.

 

Temps per a treballar… #goBNB!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0