Debuten els petits! - Jornada 4/10/2014

Aquest cap de setmana han començat els més petits. Divendres debutava fóra de casa el cadet masculí que, en un mal partit, no va poder superar els 12 punts anotats. Ja el dissabte debutaven l'infantil masculí, que segueix en procés d'adaptació a la nova categoria i el nou equip, el mini femení que va guanyar per 9 punts fóra de casa i apunta maneres, i el mini masculí que va perdre a casa del Minguella tot i realitzar un bon partit.


El diumenge, tornaven els petits al poliesportiu on esperaven a debutar els dos preminis, tant masculí com femení, que van aconseguir dues victòries de gran relleu i van deixar molt bones sensacions. El cadet femení, més tard, aconseguia la victòria en front al Voramar, per una diferència de 6 punts, i van veure recompensat el seu intens treball durant la pretemporada. Per la tarda, el sènior masculí va aconseguir una nova victòria davant La Salle Gràcia i, novament, per dos punts de diferència en un partit igualat que es va decidir en el tram final.


Fóra de casa, el diumenge, el sots25 va caure a casa del Ramón Llull per 20 punts de diferència i segueixen treballant per aconseguir la seva primera victòria. El sots21, per altra part, va aconseguir la victòria en un partit bastant trabat contra el CN Caldes, i es situa, així com el sènior, amb dues victòries en 2 partits. Cal remarcar que el júnior masculí no ha jugat finalment aquest cap de setmana i haurem d'esperar una setmana més per veure la seva evolució.


ST. CATERINA SIENA 54 - 12 CADET MASC. BNB

INFANTIL FEM. BNB 12 - 55 SAFA HORTA

VEDRUNA GRÀCIA - INFANTIL MASC. BNB

UE GAUDI 21 - 30 MINI FEM. BNB

AE MINGUELLA B 57  - 39 MINI MASC. BNB

PREMINI FEM. BNB 62 - 15 SAFA CLAROR

PREMINI MASC. BNB 72 - 22 MARTINENC

CADET FEM. BNB 52 - 46 FP VORAMAR

AESC RAMON LLULL 57 - 37 SOTS25 BNB

SÈNIOR MASC. 47 - 45 LA SALLE GRÀCIA

CN CALDES 58 - 62 SOTS21 BNB


La setmana que ve tornen el sots21 i el sots25 al poliesportiu, així com els dos minis, masculí i femení, l'infantil masculí i el cadet masculí, que faràn las seva estrena a casa. Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!


Les noies del mini femení celebrant la seva victòria! A un tweet, la Laura Baldoví les va felicitar!
Les noies del mini femení celebrant la seva victòria! A un tweet, la Laura Baldoví les va felicitar!

Escribir comentario

Comentarios: 0