Primeres victòries de cadet i júnior masculins - Jornada 11/10/2014

Aquest cap de setmana s'han jugat 10 partits amb un balanç de 3 victòries i 7 derrotes per als nostres equips. Amb el descans del Cadet femení i el Sènior Masculí, el cap de setmana començava amb una derrota molt ajustada de les noies de l'infantil femení que queien derrotades per dos punts a casa dels Jesuïtes Gràcia. Molt a prop es van quedar les vermelles d'aconseguir la seva primera victòria que, sens dubte i vist l'esforç i qualitat de les noies, arribarà ben aviat. Dissabte, els dos preminis, femení i masculí, afrontaven dos partits molt complicats contra rivals ben forts, que es van saldar amb dues derrotes de manera semblant. Tot i la diferència en el marcador, ambdós equips van demostrar gran esforç i treball durant tot el partit, pel que cal felicitar-los! Per últim en els partits jugats fóra de casa, el júnior masculí va enmendar la derrota a la primera jornada amb una victòria per 5 punts de diferència en front els Jesuïtes Casp. El treball dels d'Alberto durant les dues setmanes que feia des de l'últim partit va donar fruit i els nois van poder tornar a casa amb una victòria.


UE HORTA A 44 - 13 PREMINI BNB

MINI FEM BNB 27 - 77 FC MARTINENC

JESUÏTES GRÀCIA 65 - 63 INFANTIL FEM BNB

CB HOSPITALET 49 - 16 PREMINI MASC BNB

MINI MASC BNB 54 - 83 CB GRUP BARNA 3

INFANTIL MASC BNB 18 - 60 SALLE BONANOVA

CADET MASC BNB 53 - 46 BOSCO ROCAFORT

JESUÏTES CASP A 47 - 52 JUNIOR MASC BNB

SOTS 25 BNB 36 - 84 VEDRUNA GRÀCIA

SOTS 21 BNB 74 - 43 MONTMELÓ BNB


Diumenge, ja al poliesportiu Valldaura, vam poder veure com els dos minis queien derrotats en front rivals d'una gran entitat, com són Martinenc i Barna. Més tard, l'infantil masculí seguia en el seu procés d'adaptació a la categoria. Els   d'Ignasi van realitzar un partit de molt esforç físic, on van deixar bons detalls de qualitat, i on es veu una progressiva millora dels nois, que els anima sens dubte a seguir treballant. La primera victòria del dia va arribar de les mans del cadet masculí, que va realitzar un excel·lent últim quart que li va permetre emportar-se la primera victòria de la temporada, esperem que sigui el començament d'una bona ratxa.


Per la tarda, el Sots25 va patir una dura derrota per part del Vedruna Gràcia que va ser superior als nostres durant tot el partit, tot i que els vermells van deixar detalls de bon joc que van animar al públic del poliesportiu. La part negativa del partit la va deixar Victor Mengual, el també entrenador del Sots21, que va patir una lesió i al que li donem tots els ànims, forces i desitjos per a una ràpida recuperació. Però, l'entrenador del Sots21 va poder anar-se'n relativament content a casa amb la 3ra victòria consecutiva dels seus, segona a casa, que va passar per sobre del CB Montmeló i és, junt al nostre Sènior, els dos únics equips que encara no han patit una derrota. La setmana que ve els espera una jornada dura ja que s'enfronten a la Salle Horta, equip amb el que comparteix liderat al grup i que també es troba imbatut.


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

El pre-mini masculí, fent el crit de guerra al difícil partit que els va enfrontar al CB Hospitalet.
El pre-mini masculí, fent el crit de guerra al difícil partit que els va enfrontar al CB Hospitalet.

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!


Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Victor (martes, 14 octubre 2014 13:17)

    Moltes gràcies per la menció! Tornarem amb força!