Júnior arrassa i Sots-21 i Sènior a victòria per partit - Jornada 2/11/2014

Aquest cap de setmana teniem quatre partits, dos a casa i dos fóra, que deixa un balanç molt positiu de 3 victòries i una derrota. En la setmana de descans per als equips de promoció, els equips de competició (Júnior, Sots21, Sots25 i Sènior masculins) van realitzar un cap de setmana on va passar de tot. 


El Sots21 arribava confiat al camp del Pàlcam que encara no havia guanyat un partit en tota la temporada. Tot i que els nostres encara no havien perdut, el caràcter i qualitat dels locals feien que l'equip vermell no s'hagués de relaxar en la visita al cuer. I van fer bé, perquè els locals van realitzar un autèntic partidàs amb molta anotació exterior sobre una bona defensa, i va posar contra les cordes als nostres durant tot el partit. Amb una afició molt intensa i un camp complicat, els nostres van haver d'esforçar-se de valent per emportar-se el partit per la diferència d'1 sol punt. Cal destacar, també, una actuació arbitral que va posar moltes dificultats als dos equips, sense imposar un criteri clar que va portar al partit a ser molt agressiu i continuat en la primera part i molt trabat en la segona. Ens quedem, però, amb la victòria dels nostres i el seu balanç impecable de 5-0.


Victòria que encara no coneixen els nostres Sots25. Tot i no haver conseguit la victòria en les últimes jornades, els vermells visitaven el CAT Sots25 amb la intenció de consolidar la millora visible dels últims partits enfront un equip que tampoc havia aconseguit cap victòria aquesta temporada. Tot i això, el diumenge a les 12h fóra de casa, en un mal partit dels nostres i un molt bon dels locals, els nostres van caure per 82 a 34, sense massa opcions dels nostres per poder combatre per la victòria. Haurà de millorar el Sots25 per afrontar el pròxim partit a casa enfront el Sant Ignasi, equip que tampoc ha guanyat encara i que té un basquet-average semblant al dels nostres, en un matx que promet.


PALCAM 74 - 75 SOTS21 MASC BNB

CAT SOTS25 82 - 34 SOTS25 MASC BNB

JÚNIOR MASC BNB 68 - 26 UB MIR

SÈNIOR MASC BNB 62 - 56 CB ALEÑA


Arrassar és el que van fer els nostres Júniors, que després de la seva victòria a casa contra el MIR es situa amb un balanç positiu de 3 a 2 i setens a la classificació. Gran qualitat la que van mostrar els homes d'Alberto que no van deixar cap opció a l'equip visitant que té molts problemes per adaptar-se a la categoria. Finalment, el partit va finalitzar amb una diferència de 42 punts, que fa palè la superioritat dels vermells en tot moment, i que serveix per donar confiança i mirar les posicions de dalt.


El Sènior va tancar la jornada a casa amb una victòria per 6 punts de diferència en front el CB Aleña i continua amb la seva ratxa victoriosa. Tot i així, els nostres no es poden situar líders, en primer lloc per haver descansat una jornada i portar un partit menys i, en segon lloc, perquè l'Stucom porta una ratxa triunfal i segueix al més alt de la classificació aconseguint resultats molt abultats. De totes maneres, els nostres sèniors es van imposar en un partit que apuntava a complicat pel rival i per la costum del nostre Sènior de fer-nos patir, tot i que finalment la superioritat dels nostres es va fer explícita tant al marcador com a la pista, emportant-se el partit.


La setmana que ve, tornen els partits de promoció. Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Els nostres Sots21 després de la seva victòria. Ja són 5 les victòries seguides, imbatuts!
Els nostres Sots21 després de la seva victòria. Ja són 5 les victòries seguides, imbatuts!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0