Victòria del cadet femení i primera derrota del Sots21 - Jornada 16/11/2014

Aquest cap de setmana s'han disputat 11 partits amb un total de quatre victòries i set derrotes. La jornada va començar amb la victòria del pre-mini femení a casa del Safa Claror per 22 punts de diferència. En un gran partit, les noies van poder aconseguir la victòria de forma holgada i els hi dóna confiança per a seguir treballant. A casa, el dissabte, l'infantil masculí perdia enfront un Vedruna Gràcia molt superior, i segueix treballant en aquesta fase previa per a seguir millorant. El pre-mini masculí, per part seva, continua amb la eva superioritat en la categoria aportant grans partits amb un gran nivell. Aquesta vegada l'equip rival va ser el Martinenc, que no va tenir opció contra uns vermells que van tornar a anotar per complet.


Diumenge la jornada començava amb els partits dels dos minis a casa, on les noies del mini femení aconseguien la victòria contra un CB Gaudí que ja van guanyar a la anada. El mini masculí, per la seva part, no va poder imposar-se a un minguella que va tenir moltes facilitats ofensives. Tot i així els nois van disputar un bon partit anotant la quantitat de 46 punts. També pel matí però a les 11h, el Sots21 perdia el seu primer partit de la temporada contra un Ciutat Vella que sembla que se'ls hi és molt difícil. Tot i venir d'una bona dinàmica, l'equip de Víctor Mengual va patir davant un arbitratge que va xiular moltes pèrdues de pilotes per infraccions de passos. Aquest fet, junt amb un no molt bon partit dels nostres i un jugador rival en ratxa, van ser els motius de la derrota dels nostres. Més tard, a casa, el cadet masculí va caure derrotat davant el líder de la classificació per 17 punts de diferència. Cal dir, però, que la millora ha estat plausible, ja que els nostres no van poder passar dels 12 punts en el primer enfrontament, i aquesta vegada van plantar cara fins a l'últim quart.

SAFA CLAROR 21 - 44 PREMINI FEM BNB

INFANTIL MASC BNB 12 - 103  VEDRUNA GRÀCIA

FC MARTINENC 19 - 83 PREMINI MASC BNB

MINI FEM BNB 48 - 39 UE GAUDI

MINI MASC BNB 46 - 84 AEB MIINGUELLA

CIUTAT VELLA 63 - 56 SOTS21 BNB

CADET MASC BNB 36 - 53 STA CATERINA SIENA

JUNIOR MASC BNB 57 - 71 UE CLARET

 VORAMAR 50 - 64 CADET FEM BNB

SÈNIOR BNB 55 - 78 STUCOM

SAFA HORTA 58 - 17 INFANTIL FEM BNB


Per la tarda el Júnior masculí queia al poliesportiu per 14 punts i trencava una bona ratxa de victòries. Els nois d'Alberto no van saber imposar-se en la tasca defensiva i van encaixar uns 71 punts que no van ser capaços de lluitar. Per la seva part, fóra de casa, les cadets femenines aconseguien la victòria per la mateixa diferència enfront el Voramar, que no va ser capaç d'aturar les nostres que van anotar fins a 64 punts en un molt bon partit en la tasca ofensiva. Per últim, el Sènior masculí també queia a casa en un mal partit contra el líder, que com ha passat en el cas del júnior, va anotar una gran quantitat de punts que els nostres no van ser capaços de seguir.


I el dilluns 17, les noies de l'infantil femení, perdien fóra de casa enfront el Safa Horta, que va ser superior durant tot el partit, tot i el gran esforç de les nostres, que només van aconseguir anotar 17 punts.


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0