Cadet i mini masculins guanyen amb facilitat - Jornada 31/11/2014

Els resultats d'aquesta setmana ens deixen un total de 4 victòries de 10 partits disputats, després d'ajornar-se per pluja els partits de l'Infantil i el Cadet femenins. El dissabte va ser exclussiu per a tots els equips que jugaven fóra de casa. El Pre-mini masculí tornava al camí de la victòria després de perdre la setmana passada i ho feia amb tranquilitat davant un fluix rival. El premini femení, per altra banda, va patir una dolorosa derrota davant un fort equip, tot i que va ser capaç d'anotar fins a 33 punts que no van servir davant un Bosco Horta que en va anotar 83.


Per la tarda el Sots21 patia una dura derrota contra un rival de mitja taula. Els vermells van començar arrassant durant el primer quart, però un bon encert des de fóra delsl locals i una zona que durà tot el partit, van fer que el Sots21 no arribés per davant a l'últim quart. Als minuts finals els nostres es van apropar, però un par de errors en atac i l'encert dels locals va impedir la victòria. El Sots25, per la seva part, jugava un partit molt complicat contra un rival de la part de dalt de la lliga. Després d'un inici igualat, els locals van superar als nostres que no van ser capaços de frenar a un equip que va anotar fins a 96 punts.

ST. JOAN MATA 9 – 59 PREMINI MASC BNB

(Ajornat) CB SANT ANTONI – INFANTIL FEM BNB

BOSCO HORTA 83 – 33 PREMINI FEM BNB

(Ajornat) MANYANET ST. ANDREU - CADET FEM BNB

CB TIANA 70 – 63 SOTS21 BNB

CIUTAT VELLA 96 – 48 SOTS25 BNB

MINI FEM BNB 35 – 76 ST. JOAN MATA

MINI MASC BNB 86 - 50 CB ST ANTONI

INFANTIL MASC BNB 2 - 53 CB ST ANTONI

CADET MASC BNB 54 – 40 MANYANET ST ANDREU

JUNIOR MASC BNB 46 – 51 AE MINGUELLA

SENIOR MASC BNB 68 - 44 CE LA MARINA


El diumenge va ser sencer per als partits de casa, que van deixar un 50% de victòries per als nostres a una pista renovada amb una part del parquet nou. El dia començava amb els partits dels minis, on el femení no aconseguia imposar-se a un rival molt fort tot i que va lluitar anotant 35 punts, i on el masculí aconseguia la victòria després d'una ratxa negativa durant els últims partits, anotant 86 punts amb un increíble encert dels nostres. L'infantil masculí s'enfrontava a un rival massa superior per a la categoria, i no va ser capaç de disputar el partit amb normalitat. Tot i així, el moment de la cistella dels nostres va ser molt eufòric i el pavelló va animar i felicitar-los per l'esforç davant un rival tan desigual.


Increíble va ser la victòria del cadet masculí, que va disputar un molt bon partit davant un rival directe que no va ser capaç de superar la defensa local. En un impressionant partit, els vermells van estar molt intensos i van aconseguir una renda de més de 20 punts, que van reduir durant els instants finals. Gran partit dels nostres que apunten a millorar el balanç de victòries-derrotes en els dos pròxims partits.


Diferent les sensacions per la tarda al pavelló. El Júnior es quedaria molt a prop de la victòria en un partit complicat contra un rival directe, el Minguella, que va ser millor durant els instants finals i va ser capaç d'imposar-se en un partit amb bones defenses i curta anotació. El Sènior, per altra banda, s'imposaria amb facilitat al CE Marina, un rival que encara no ha guanyat cap partit, amb una alta anotació, situant-se segon darrere d'un intractable líder.

Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!


El cadet masculí celebra la seva segona victòria al mig camp
El cadet masculí celebra la seva segona victòria al mig camp

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0