Sènior guanya "in-extremis" i el Sots21 recupera sensacions - Jornada 14/12/2014

Onze partits s'han disputat aquest cap de setmana, a cinc dels quals els nostres es van emportar la victòria. La jornada va començar ben aviat, ja que dimecres ja es va disputar el primer partit que va enfrontar el Manyanet St. Andreu amb el Cadet Femení. Les noies d'Aarón no van ser capaces de superar la bona defensa rival i es van quedar en un marcador molt reduït, tot i fer una defensa que va deixar les locals per sota dels 50 punts.


Dissabte fóra de casa es disputaven 5 partits amb, la majoria, resultats molt ajustats. El primer seria el mini masculí, que queia per molta diferència a casa del Pàlcam, un equip bastant superior i que els nostres van ser incapaços de parar, tot i anotar 37 punts. 37 punts que haurien servit tant al Cadet masculí com al Mini femení per empatar el seus partits. Els primers van disputar un partit molt lleig que va tenir fins a una prórroga, i on van remuntar una diferència de fins a 11 punts que després no van saber rubricar. Les noies, per altra part, es van quedar a tan sols un punt de diferència en un intens partit on les nostres van donar la cara en tot moment i la moneda va caure de cara a les locals.


Hauriem d'esperar fins a la tarda per veure la victòria ajustadíssima del Sènior Masculí, que torna a la seva costum de posar-nos nerviosos en un partit que es va decidir durant els segons finals. No tanta sort va tenir el Júnior, que tot i disputar un bon partit contra un bon equip, finalment no van poder imposar-se a una defensa zonal que va durar més de 30 minuts.

MANYANET ST ANDREU 46 - 33 CADET FEM BNB

SAFA CLAROR B 37 -  36 MINI FEM BNB

CB LA SALLE HORTA B 37 - 31 CADET MASCULÍ BNB

PALCAM 70 - 37 MINI MASC BNB

AESC RAMON LLULL 50 - 51 SENIOR MASC BNB

ABB BUFALÀ 65 - 58 JUNIOR MASC BNB

PREMINI MASC BNB 75 - 27 SESE C

PREMINI FEM BNB 32 - 31 CB GRUP BARNA

INFANTIL FEM BNB 37 - 35 CAMPING BIANYA ROSER

SOTS25 BNB 33 - 69 LIMA HORTA

SOTS21 BNB 61 - 40 MANYANET ST ANDREU

A casa el balanç va ser molt diferent. Al matí tres de tres en els partits disputats pels dos preminis i l'Infantil femení. El premini masculí encara el final de la fase prèvia amb bons resultats en una categoria inferior al nivell de l'equip. Aquesta vegada la víctima va ser el Sese que va ser incapaç de defendre els nostres, que van tornar a anotar tots. Partit més emocionant el del pre-mini femení. Si bé el dissabte el mini havia caigut per un punt, les seves petites companyes van compensar-ho amb una victòria per la mateixa diferència. Boníssimes les sensacions d'aquest Premini Femení que encara el últim partit amb moltes ganes de guanyar de nou. Per últim, partidàs de les Infantils femenines que van ser capaces de suerar al Roser per 2 punts de diferència. En un partit amb dolents percentatges i defenses fortes, les nostres van imposar-se durant els minuts finals amb unes últimes bones desicions amb la pilota en les mans.

 

Per la tarda, Sots25 queia de nou a casa, aquesta vegada en front el Lima Horta, que va estar sempre per davant i que no va patir massa per emportar-se el partit. Els nostres encara no es troben còmodes i, tot i mostrar una bona cara durant diferentss trams del partit, no van tenir gaires oportunitats de lluitar per la victòria. Partidàs, però, del Sots21 masculí, que es va imposar contra un dur rival, el Manyanet St. Andreu, i va recuperar bones sensacions que els fan arribar a la jornada pre-nadalera amb molt bon ambient. Els nostres, van dominar durant tot el partit i van deixar jugades de gran qualitat al contraatac, jugant amb rapidesa i velocitat durant tot el partit.


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0