Sots 25 i Sènior, derrotes per la mínima - Jornada 10/1/2015

Tornant de nadal ens trobàvem aquest cap de setmana amb tres partits dels equips de competició excepte el Sots21, que aprofitava el cap de setmana per a descansar. Després de les vacances, els nostres no han sigut capaços de aconseguir una victòria, tot i que a casa van estar molt i molt a prop.

 

FREDERIC MISTRAL 74 - 54 JÚNIOR MASC BNB

SOTS25 MASC BNB 46 - 50 UB MIR

SÈNIOR MASC BNB 57 - 58 JESUITES DEL CLOT

Els primers en jugar van ser els Júniors Masculins, que van caure a casa del líder per una diferència holgada de 30 punts. Els nostres no van poder amb un equip amb gran capacitat física i que va imprimir una alta velocitat al joc. Els nostres, però, van anotar 44 punts a una de les millors defenses de la lliga, i van encaixar 74, la majoria de punts al contraatac. Esperem que els nostres tornin a trobar el camí de la victòria aviat.


A casa el diumenge va estar ple d'emocions i decepcions per parts iguals. El primer en jugar va ser el Sots25, que sembla que amb el canvi d'entrenador ha assolit un nivell més alt. Les vacances semblen haver ajudat als nostres que van estar durant tot el partit ficats i concentrats en busca de la victòria. Van arribar amb opcions als instants finals, però no van saber acabar dos o tres jugades importants que van suposar la derrota per només 4 punts. Tot i així, la imatge deixada porta a pensar que l'equip seguirà creixent i deixa entreveure una primera victòria molt a prop.


Més decepcionant va ser el Sènior, que va caure per 1 punt davant un rival de mitja taula, i cau a la 3ra posició de la lliga. Els nostres van demostrar gran qualitat i poderiu als taulells, però van ser incapaços de materialitzar la seva superioritat, i van arribar al final del partit amb encara tot per jugar. En aquest moment, el bon encert rival va ser decissiui va decantar la moneda cap als visitants. Tot i així, els nostres volen recuperar sensacions la propera jornada en front l'UE Sant Andreu, on buscaran la seva novena victòria.


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0