Júnior i Sènior amb bones sensacions - Jornada 1/2/2015

Aquesta jornada s'han disputat fins a 11 partits amb un balanç de X victòries i X derrotes per als nostres. La jornada va començar amb les victòries del Cadet Masculí i el Sots21 el dissabte fóra de casa. Els primers van aconseguir imposar-se en un partit amb baixa anotació on les defenses van ser les protagonistes del matx, i on els nostres van pendre millors desicions durant els instants finals. El Sots21, per altra banda, va tenir un partit plàcid sense complicacions contra l'últim classificat, que tot i així va donar una bona imatge, i es situen al capdavant de la classificació degut als resultats negatius dels seus rivals més directes.

CB COLL 34 - 37 CADET MASC BNB

AMUNT BÀSQUET 46 - 62 SOTS21 BNB

CB NOU ESPLUGUES 83 - 35 INFANTIL MASC BNB

PREMINI FEM BNB 36 - 33 VILADECANS

PREMINI MASC BNB - SALLE HORTA

INFANTIL FEM BNB 32 - 27 CIUTAT VELLA

BRAFA B 69 - 62 SOTS25 BNB

CADET FEM BNB 39 - 56 JESUÏTES CASP

JUNIOR MASC BNB 57 - 44 BASQUET NEUS

SENIOR BNB 74 - 47 CB TREVOL

UE HORTA 41 - 49 MINI FEM BNB

Diumenge la jornada va començar amb la derrota de l'Infantil Masculi fóra de casa que no va poder contra un rival molt superior i continua la seva millora progressiva. Ja a casa, el Pre-mini masculí no va disputar el seu partit degut a problemes amb l'alineació, mentre que el pre-mini femení s'imposava per una diferència de 3 punts al Viladecans en un partit marcat pel desencert que va provocar un marcador curt per sota dels 40 punts en ambdós equips. Més tard, l'Infantil femení guanyava al Ciutat Vella en un partit igualat però a pocs punts, on les nostres van saber gestionar millor els instants finals.

 

Fóra de casa, el Sots25 tenia un partit important davant un Brafa que va patir per a imposar-se als nostres, però que finalment va aconseguir-ho. El partit es va decidir en la segona part on els nostres, que van estar allà durant tot el partit, van errar defensivament i ho van pagar amb una diferència de 7 punts.

 

Tornant a casa, el Cadet Femení queia davant un bon Jesuïtes que es va imposar en la majoria d'aspectes del joc, i que va deixar poques opcions per a les nostres, que estan en plena adaptació a la categoria. Ja per la tarda, tant Júnior com Sènior masculí aconseguien les seves respectives victòries contra els seus respectius rivals que van ser incapaços de competir amb els nostres sobretot en l'aspecte defensiu. El Júnior, que s'enfrontava a un equip de la part alta de la classificació va jugar una excel·lent primera part que li va permetre viure de rendes tot el partit. El Sènior per la seva part va ser un partit seriós i torna al camí de la victòria que esperem que duri molt.

 

Ja dilluns per la tarda, el Mini femení guanyava el seu partit contra el UE Horta per 8 punts amb una molt bona actuació que dóna molta confiança a les vermelles per a seguir treballant i millorant.

 

Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0