Primera victòria del Sots25 i un Mini femení que apunta maneres - Jornada 8/2/2014

La jornada del 8 de febrer ha finalitzat amb un balanç de 4 victòries i 6 derrotes després de que el partit de l'Infantil femení s'ajornés i es disputessin finalment 10 partits aquest cap de setmana. El dissabte arrencava amb la desfeta fóra de casa del Premini masculí que no va estar al nivell al que ens ténen acostumats i va caure de manera important a casa del Manyanet Sant Andreu. Desfeta també de l'altre premini, el femení, que va trobar-se amb dificultats per anotar davant un dur rival i no va ser capaç de superar els 22 punts d'anotació. Diferent va ser el Cadet femení, que tot i anotar 50 punts, no va realitzar un bon partit defensivament parlant i van caure davant una gran anotació de les locals que van arribar als 74 punts.


En un horari extrany al poliesportiu, el dissabte a la 13:30, el Sots21 guanyava un partit molt complicat i igualat fins als instants finals, on els nostres es van acabar imposant després de un par d'accions negatives dels visitants que van decidir el partit. Tot i no realitzar un dels millors partits de la temporada, el Sots21 es situa com a líder després de la desfeta d'un dels seus rivals directes. També victòria del Sènior, tot i que fóra de casa, que va guanyar per 7 punts a un complicat rival i agafa confiança per a següents compromisos. Després de guanyar la setmana passada els vermells agafen una ratxa que esperem que els hi duri molt de temps.


MANYANET ST ANDREU 69 - 40 PREMINI MASC BNB

BASQUET RIBES - INFANTIL FEM BNB

CB ARGENTONA 51 - 22 PREMINI FEM BNB

AE MINGUELLA 74 - 50 CADET FEM BNB

SOTS21 BNB 62 - 60 CN CALDES

LA SALLE GRÀCIA 55 - 62 SÈNIOR MASC BNB

CADET MASC BNB 33 - 40 CAN PARELLADA

MINI MASC BNB 35 - 85 CB CASTELLAR

MINI FEM BNB 56 - 27 ST IGNASI

IB LLEFIÀ 87 - 44 JÚNIOR MASC BNB

SOTS25 MASC 49 - 46 AESC RAMON LLULL

Diumenge al Poliesportiu acabaria la seva ratxa de dues victòries el Cadet Masculí, que queia en un partit amb gran desencert i dures defenses per 7 punts amb un inici de partit no massa positiu per als nostres, que van anar a remolc tot el partit. Més tard, els dos minis finalitzaven els seus partits amb sensacions ben diferents. El masculí no era capaç de plantar cara a un rival molt superior que es va trobar molt còmode a la nostra pista i que no va patir massa. El femení, per altra part, aconseguia una important victòria que els hi fa agafar molta confiança. En bona dinàmica, les vermelles apunten bé per a aquesta segona part de la temporada.


Dura desfeta fóra de casa del Júnior Masculí contra un rival que va esdevenir molt superior. Els d'Alberto van tenir durant tot el partit importants problemes defensius que no van poder solventar. Els locals, per la seva part, van tenir un gran encert i van imposar-se ofensivament als nostres.


Per últim, el Sots25 aconseguia la seva esperada primera victòria després d'un partit igualat fins al final que els nostres van saber control·lar. Després de molt patir, de treball i de molt esforç, sobretot en les últimes setmanes, els vermells aconsegueixen un bon resultat que els anima a seguir treballant i que demostra que el treball dur sempre és el camí correcte. Felicitats nois!


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0