L'Infantil femení en bona línea i uns Minis a gran nivell - Jornada 1/3/2015

Deu partits s'han disputat aquesta setmana, dels quals 6 han acabat amb victòria vermella. En un cap de setmana on canviàvem de mes de dissabte a diumenge, el Premini masculí va aconseguir una victòria justíssima davant un dur equip que els hi va posar les coses complicades. Tot i realitzar un partit molt irregular, els nostres van acabar bé el partit i van saber patir una mica per acabar enduent-se el partit. A casa per la tarda, el mateix dissabte, l'Infantil i el Júnior Masculí perdrien per altes diferències davant equips superiors. L'infantil, que està deixant bona imatge cada setmana d'esforç i treball, no va poder superar a un altre rival de qualitat superior, mentre que el júnior va ser incapaç de superar les seves baixes i va caure en un mal partit, tant en atac com en defensa, davant un dels rivals de dalt.


SAFA CLAROR 50 - 51 PREMINI MASC BNB

INFANTIL MASC BNB 19 - 57 CB ST ANTONI

JUNIOR MASC BNB 38 - 69 BASQUET ATENEU MONTSERRAT

CADET FEM BNB 33 - 45 LA SALLE HORTA

UE HORTA 40 - 44 CADET MASC BNB

INFANTIL FEM BNB 58 - 23 CEB PALLEJA

MINI MASC BNB 66 - 44 ST JOSEP OBRER

MINI FEM BNB 53 - 29 SAFA CLAROR

ASME 48 - 45 SOTS25 BNB

SÈNIOR BNB 86 - 38 TOTE VIGNAU


Ja diumenge, el Cadet Femení començava la jornada a casa amb derrota davant la Salle Horta, que tot i ser superior en la majoria del matx, va patir l'esforç de les nostres en trams importants del partit. El poc encert i les dificultats per a superar la defensa rival van deixar a les nostres amb només 33 punts a la casella d'anotació. Diferent va ser el partit del Cadet Masculí, que en un partit difícil fóra de casa davant un rival directe, va saber aprofitar les seves opcions i no sortir mai mental ni físicament del partit. Quart a quart els nostres es van anar superant després d'un mal inici, i tot i patir als instants finals, van saber guanyar un partit complicat.


L'Infantil femení, a casa, torna a deixar increíbles sensacions com ho fa cada setmana. Un altre victòria per a les vermelles que, tot i saber-se superiors, mai deixen de lluitar i disputar el partit a un alt nivell, tan defensiu com ofensiu. Gran treball continu de les nostres que últimament ens estan donant bastants alegries. Alegries també les dels dos minis, tant masculí com femení, que en partits de caire diferent pero complicats, van saber liderar el matx en tot moment imposant-se per alts marges. El masculí va realitzar una estupenda anotació que li va permetre emportar-se amb comoditat l'encontre, mentre que el femení va realitzar una increíble defensa deixant al seu rival per sota dels 30 punts.


Per la tarda el Sots25 jugava un partit important davant un rival directe. Els nostres van realitzar una bona defensa, però no van saber aprofitar les opcions finals i van encaixar una nova derrota. Tot i així, la millora continua sent progressiva i poc a poc apunten a la segona victòria de la temporada.


El Sènior, per part seva, va tenir un partit plàcid contra un rival de la part baixa que mai va disputar-li l'hegemonia del partit als nostres. A base de defensa i còrrer, els vermells es van imposar al camp amb una alta anotació, deixant jugades boniques i per a disfrutar amb un bon bàsquet.


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0