Cadet i Premini femenins, únics victoriosos - Jornada 15/03/2015

Difícil cap de setmana pels nostres que només han aconseguit dues victòries. Aquestes dues victòries van ser del Cadet femení, que cada vegada demostra més una millora de qualitat i esforç en el seu lloc en una categoria alta, i el Premini femení, que guanyava amb comoditat a casa contra un rival inferior però que va anotar bastants punts.


Fóra de casa, vam veure com s'ajornava el partit del Mini femení pel matí per motius de pluja. Partit difícil que jugaria el Sots25, que tot i realitzar un bon partit no va saber controlar els errors defensius i no va poder evitar que els locals se n'anessin en el marcador. El Sots21, per la seva part, trencava una bona ratxa de victòries amb una derrota en front a l'UBSA, que va guanyar a base de triples i el desencert dels nostres en el tir exterior.


El Premini masculí queia fóra contra l'Almeda per 15 punts de diferència en un partit on va brillar per la seva absència la defensa dels nostres, que van encaixar 84 punts. L'única victòria fóra, com ja hem dit, del Cadet femení que s'imposva en els instants finals controlant el partit amb decisions encertades en els últims segons.

LA SALLE HORTA - MINI FEM BNB

ST IGNASI 67 – 51 SOTS 25 BNB

UB ST ADRIA 67 – 62 SOTS21 BNB

BASQUET ALMEDA 84 - 69 PREMINI MASCULÍ BNB

CB VILASSAR DE MAR 54 – 55 CADET FEMENÍ BNB

PREMINI FEM BNB 79 – 42 CB MONTPEDRÓS

MINI MASC BNB 85 – 86 UE HORTA

INFANTIL MASC BNB – CB PEDAGOGIUM

CADET MASC BNB 37 – 60 IPSI C

JÚNIOR MASC BNB 51 – 67 ADE FUSTER

SENIOR MASC BNB 71 – 75 BRAFA A

A casa, la mateixa tònica. Tot i començant amb la victòria del Premini femení mencionada anteriorment, amb un excel·lent atac de les vermelles, el Mini masculí queia tan sols per un punt davant un UE Horta que va portar als nostres a donar el seu màxim nivell ofensiu. Mentre que el partit de l'Infantil masculí s'ajornava, el partit del Cadet Masculí va iniciar-se, amb un bon començament dels nostres, que van ser capaços d'estar en el partit durant els 3 primers quarts contra el rival més difícil de la categoria. Malauradament, en l'últim quart els vermells van fallar gairebé tot, i els visitants van augmentar el seu encert, el que va mostrar un marcador massa abultat per un partit no massa desigualat.


Per la tarda, el Júnior cauria contra un dur rival que va saber anotar amb facilitat amb una defensa poc sólida dels vermells, que tot i així van lluitar fins al final per apropar-se al marcador. Per últim, el Sènior queia davant el Brafa en un partit on la mala sort va marcar el destí dels nostres. Tot i haver arribat a guanyar de fins a 12 punts, els vermells no van saber gestionar l'avantatge i van arribar als instants finals per sota en el marcador. Tot i així, un parell de jugades bones van donar l'empat a falta de 6 segons, on els nostres recuperarien la pilota i es precipitarien amb un tir exterior podent acabar sota cistella. Ja a la prórroga, els nostres van tenir problemes seriosos per anotar, i el Brafa va acabar dues o tres accions de manera positiva i va endur-se la victòria.


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Escribir comentario

Comentarios: 0