Sènior i Sots21 recuperen la victòria i el Cadet femení es consolida - Jornada 19/4/2015

En un total d'onze partits, 4 equips vermells han sortit victoriosos aquest cap de setmana. Dissabte va ser exclusivament pels equips que van jugar fóra de casa. Els dos minis, tant masculí com femení, queien derrotats davant Castellar i St. Ignasi respectivament. El masculí tot i fer un bon partit no va tenir un bon dia en quant a la defensa encaixant 60 punts, mentre que el femení va patir per anotar i va acabar amb uns 29 punts que no li van permetre lluitar pel partit.


Els dos "sots", el sots25 i el sots21 van tenir partits ben diferents. El primer, queia derrotat per una diferència de 50 punts tot i anotar 40 punts. Els locals van ser superiors en l'apartat ofensiu i es van imposar des d'aquest aspecte del joc. El Sots21 per la seva part, guanyava un partit igualadíssim que, tot i controlar-lo durant gran part, va acabar amb una prórroga i un +3 que posa als nostres amb opcions per accedir a fases a la espera de la derrota d'altres equips per a tenir opcions per a guanyar la lliga.

ST IGNASI 50 - 29 MINI FEM BNB

LIMA HORTA 90 - 40 SOTS25 BNB

MANYANET ST ANDREU 70 - 73 SOTS21 BNB

CASTELLAR 60 - 46 MINI MASC BNB

PREMINI MASC BNB 88 - 64 MANYANET ST ANDREU

PREMINI FEM BNB 55 - 83 CB ARGENTONA

INFANTIL FEM BNB 41 - 71 BASQUET RIBES

CADET FEM BNB 46 - 43 AE MINGUELLA

JUNIOR MASC BNB 47 - 42 BUFALÀ

CAN PARELLADA 47 - 25 CADET MASC. BNB

SENIOR MASC BNB 67 - 61 AESC RAMON LLULL


Ja el diumenge a casa veiem les victòries del Premini masculí, que en un excel·lent partit s'imposava a un Manyanet que va patir per a parar el gran avanç ofensiu dels nostres amb 88 punts, del Cadet femení, que en un partit molt trabat per les faltes i marcat per la defensa guanyava per 3 punts de diferència, i del Sènior Masculí, que ha tornat al camí de la victòria en un partit que van controlar els vermells tot i algunes reaccions dels visitants.


Les derrotes de diumenge van caure per al Premini Femení i l'Infantil femení, ambdós contra rivals ben superiors que es van imposar des de l'encert ofensiu amb bones anotacions que les defenses de les nostres no van poder parar. També va caure derrotat el Cadet Masculí, fóra de casa, per la tarda a casa del Can Parellada. Tot i estar al partit en la primera part amb una defensa excel·lent no van saber superar la defensa rival i van acabar amb una molt baixa anotació que no els hi va permetre lluitar pel partit.


Moltes felicitats als equips que han guanyat i ànims per a seguir treballant i millorant per a la resta. Salut i, sobretot, #GOBNB!

Entra dins de l'article i comparteix-lo a les teves xarxes socials!

Escribir comentario

Comentarios: 0