Jornada 29/11/2015. Crònica de 3 derrotes superables i una victòria

Crònica: Àlex Nebot


Lluïsos de Gràcia 62-49 Júnior Femení BNB - Partit molt dur contra un rival de la part alta de la classificació que ha demostrat estar a un gran nivell i ha aprofitat els problemes en anotació de les vermelles. Les nostres han entrat amb dubtes al partit, però ràpidament han agafat el ritme i han aconseguit guanyar el primer quart amb un bon joc col·lectiu i agressivitat defensiva (10-12). En el segon quart, però, s’ha girat la truïta i l’equip local ha barrejat un gran encert en la línia exterior amb un gran encert en la línia de tirs lliures, nivell que no han pogut seguir les visitants, perdent el quart de 8 punts (19-11). Aquesta dinàmica s’ha consolidat al tercer període (22-11), on les vermelles han fallat molt sota cistella i han estat massa toves en defensa, deixant que el desencert en atac afectés a la seva intensitat defensiva, i perdent una mica la perspectiva del que aquest equip fa normalment: treballar molt dur defensivament i moure la pilota sense abusar del bot. A l’últim quart, l’equip ha recuperat les ganes i la intensitat com a signes identitaris, i ha aconseguit reduir una diferència de -20 fins a posar-se a -9 a falta de 6 minuts per acabar el partit, posant la por al cos a l’equip local que, finalment, ha tornat trencant els parcials d’anotació, assegurant la victòria anotant una gran quantitat de tirs lliures (11-15). Tot i així, gran esforç de les vermelles que han lluitat fins al final en un partit on han tingut molt desencert i dificultats ofensives, amb molta actitud i treball a sota els aros. Per últim, destacar que l’equip ha celebrat l’aniversari de la Laia i la Núria Prats amb un berenar improvitzat preparat pels pares, que ha ajudat a digerir molt millor la derrota i a pensar en positiu. Al Júnior Femení seguim treballant i pensant en GRAN! #GOBNB

Crònica: Carmen Morales


PreInfantil Masculino BNB 29 - 79 San Ignasi.
A pesar de que el resultado pudiera indicar lo contrario no hicieron un mal partido los rojillos ante un equipo técnica y físicamente muy superior. Poco a poco se ve la evolución de un conjunto que intenta integrar las nuevas incorporaciones. Los pocos puntos se consiguieron en una serie de jugadas trabajadas con pases y cortes. 
Meritoria actitud de estos jugadores que hasta el final aguantaron la actitud y las formas en el campo .
Felicidades chicos. A seguir trabajando.
#GoBnb
 — en Poliesportiu Municipal Valldaura.

Crònica: Carmen Morales


Infantil Masculí BNB 41 - 57 San Ignasi. 
Un altre partit que els vermells deixen escapar als últims quarts per una perillosa manca d' actitud. Si bé els va costar entrar al partit van tenir prou amb el domini sota la cistella del seu núm 14 i poca cosa més per anar mantenint un avantatge que ja s'endevinava minso. Desprès del descans dels tres minuts els nois de l'Édgar i el Marc no es van acabar de reenganxar al partit i sense les idees clares en atac i amb una defensa massa tova van acabar demanant l'hora i potser amb un marcador en contra massa elevat per lo vist al parquet. Un equip ple de bones possibilitats va quedar en un poder i no voler.....Llàstima. Els partits duren fins que l'àrbitre pita el final i això l'equip contrari ho va saber llegir millor.
Ànims nois!! Podeu fer molt més! A treballar amb ganes!
#GoBnb
 — en Poliesportiu Municipal Valldaura

Crònica: Carmen Morales

Senior BNB 59 - Ramon Llull 46 Aunque les costó a los locales entrar en el partido y en ciertas fases se mostraron algo atascados en ataque y descolocados en defensa , victoria justa que les mantiene en la parte alta de la clasificación.
Hay que seguir trabajando con ilusión y actitud comprometida.
Felicitats nois!!
#GoBnb
 — en Poliesportiu Municipal Valldaura.

Escribir comentario

Comentarios: 0