Crònica del Cap de setmana

Crònica: Antonio García Chavarri.

 

CADETE FEMENINO, dos partidos en 20 horas con mucha garra y resultados diferentes, victoria con CIUTAT VELLA 57-40 y hoy derrota con RIPOLLET SANT GABRIEL 37-59, pero las ganas que han puesto nuestras chicas, que siguen con problemas de plantilla corta, nadie la puede dudar.
Vamos a la siguiente fase con la cabeza bien alta.
Seguir asi chicas.

Crònica: Carmen Morales

 

19/12/15 U.E.Gaudí B 61 - 40 Infantil masc BNB . No fue un buen día para los rojos que mostraron falta de intensidad y de actitud en la mayoría de los cuartos . Ya de de inicio (10- 0) y a la media parte ( 29 - 15) dan muestra de que nunca o solo a rachas estuvieron en el partido. Poca ambición en el ataque y casi ausente en el rebote con una débil defensa y un gran número de balones perdidos ante el alto nivel de exigencia defensiva del rival mucho más atento intenso, veloz y peleón. 
Queda pasar página de la fase previa y pensar en la liga que ya se avecina tras las fiestas. Chicos está en vuestras manos, en vuestro esfuerzo y trabajo diario. Poder podéis. Tenéis todo nuestro apoyo. Animos y adelante BNB.
#GoBnb

 

 — en Barcelona.

Crònica: Àlex Nebot

 

19/12/2015. Sant Fost 49-42 Junior Femení Derrota a Sant Fost del Junior Femení que no va tenir el seu dia en cap sentit davant un rival teoricament inferior. Tot i que amb una bona defensa durant tot el partit, els problemes amb els rebots defensius donaven moltes facilitats en segones opcions que les locals van saber aprofitar. En la primera part, les nostres van marxar 8 a dalt, pero no van saber tancar el partit. La segona part va ser molt més agressiva per part de les locals, que van anotar en els moments clau, aprofitant la facilitat en els rebots. Tot el contrari que les nostres, que durant els 5 minuts finals van fallar fins a 6 cistelles fàcils, acabant amb 14 punts en tota la segona part. Crèixer és aprendre dels errors i no perdre la perspectiva del nostre treball ni l'objectiu final. Seguim treballant... #GOBNB

 

Crònica: Àlex Nebot.

 

 20/12/2015. Júnior Femení 53 vs 51 Manyanet Les Corts.

Avui tancàvem la fase prèvia d’aquesta temporada, amb un partit davant un rival que venia en bona dinàmica. La hem tancat amb victòria. Una victòria difícil, d’esforç col·lectiu i de rampells de qualitat individual, que han decantat el partit al nostre favor. Després d’un mal inici de partit, on ens hem anat 14 a sota al descans repetint errors passats, però sobretot sense ganes de córrer, hem reaccionat amb una segona part que serà difícilment oblidable pels que la hem vist: recuperacions ràpides, defensa agressiva i jugades apoteòsiques. Finalment, 2 punts a dalt i victòria vermella, que ha perillat fins a l’últim segon. Acabem segones en un grup molt complicat, i jugarem a B1 per mèrits propis. Des d’aquí us convido a venir a veure’ns jugar, aquestes noies s’ho mereixen.

Crònica: Isabel Reyes

20/12/2015. Mini femení BNB vs Bàsquet Draft Gramenet.
Partit intens davant les primeres del grup. L'equip visitant més igualat. Totes corrien, totes defensaven. Les nostres amb la lliçó apresa del partit d'anada. Havien de millorar la defensa i estar millor posicionades al terreny de joc. El Draft ha anat per davant del marcador durant tot el partit, però les nostres no ho han posat fàcil i si haguessin estat més encertades en el tir, el marcador hauria dit una altra cosa. Elles virtualment guanyadores pel marcador, malgrat que un inclumpliment de la normativa ha donat la victòria al BNB. Moralment la victòria és nostra, primer perquè hem lluitat com mai i segon perquè el gest lleig d'algunes jugadores del Draft, no volent saludar al final del partit, així ens la dóna.
Sou grans noies. No canvieu mai. #gobnb

 — enPoliesportiu Municipal Valldaura.

Escribir comentario

Comentarios: 0