Jornada 23/01/2016. Mini i Júnior Femení

Crònica: Isabel ReyesC.B.Argentona 64 - ‪#‎Minifemení‬ BNB 39. Final del partit. Ha estat un partit complicat, en el que no ens ha sortit tot el que hem intentat. Hem fallat cistelles fàcils i aquests punts han estat claus al final. La nova direcció a la banqueta, circumstancial en aquest partit, ha fet una feina immillorable.Ànims noies que a la tornada demostrarem del que som capaces. 

‪#‎gobnb‬


Crònica: Carmen Morales

 

Lluïsos de Gràcia 45- 46 Junior femení BNB.
Interesant partit jugat de tu a tu al cor de Gràcia. Inici imprecís i dubitatiu de les vermelles fluixes a la defensa, negades al rebot i amb un atac massa depenent del tir exterior. Amb el pas dels minuts un atac més agressiu amb bons moviments amb i sense pilota i una defensa millor col·locada les ha fet sentir més còmodes i manar en un marcador que ja sempre han dominat (10-12, 18-19, 31-34, 45-46). Cal destacar les dificultats al rebot defensiu que donava segones i terceres oportunitats al rival i el pobrísim percentatge als tirs lliures (<30%). Per altre banda cal valorar el gran treball defensiu tant individual com zonal i la immensa entrega física de totes les jugadores .
En el fons ha guanyat qui més ha cregut en la victòria fins al final.
Important i treballada victòria a domicili que dóna empenta a les de BNB.
Ja ho sabeu, sou immenses i els límits només els poseu vosaltres. Arribareu molt lluny equip, tant lluny com ho pensi la vostra ment i ho desitgi el vostre cor.
Felicitats jugadores i cos tècnic.

Gràcies a l'afició del BNB que també hi era present animant de valent. 

Escribir comentario

Comentarios: 0