I Torneig Premini de Nou Barris

Una vegada acabada la I edició del torneig, podem dir ben alt que ha estat tot un èxit. Durant tot el dia els jugadors i jugadores han pogut acomiadar la temporada de la millor manera possible; jugant molts partits, divertint-se i sobretot fent equip i creixent.

 

La jornada començava a les 10 del matí i no seria fins les 19h que es posaria punt i final a l'acte. Després de 9 partits, un ambient magnífic al Poliesportiu Valldaura i uns jugadors/es que van donar-ho tot, van sortir els guanyadors d'aquesta 1a edició:

 

A la categoria masculina la classificació final va ser:
1r classificat: Jesús Maria Sant Andreu

2n classificat: Bàsquet Nou Barris

3r classificat: SESE 

 

Mentre que a la categoria femenina també va dominar un equip de Sant Andreu:
1r classificat: Manyanet Sant Andreu

2n classificat: CB Grup Barna

3r classificat: Lima Horta Bàsquet

4t classificat: Bàsquet Nou Barris

 

A més dels partits, els jugadors van poder participar en un concurs de triples on havien de mostrar la seva punteria amb l'aro i treure aquest petit 'shooter' que s'està creant dins d'ells. I no va ser menys, després d'un empat a 12 triples (en 15 intents) i la consequent final, el guanyador va ser en Nil Tamayo (Bàsquet Nou Barris) i la sots-campiona, la Ariadna Peral (Manyanet Sant Andreu). 

Volem tornar a agraïr tant als clubs, com als jugadors/es i a les seves famílies, la seva assistència i compromís en questa primera edició.

 

Finalment, us deixem un recull d'imatges fetes pel club durant el torneig i que esperem que serveixi per donar un bon record, a tots.

CLICKA AQUÍ: https://photos.app.goo.gl/smKBicAG00HXdSY62

 

Bàsquet Nou Barris

Escribir comentario

Comentarios: 0