Amb el 2019 arriba la fase regular de Promoció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb l'inici d'un nou any, els equips de Promoció del Bàsquet Nou Barris ja tenen calendaris de la fase regular que començarà el 12 i 13 de gener, i coneixen als nous rivals amb qui competiran fins final de temporada. Per primera vegada en el club, fins 5 equips competiran a nivell B-2, fet que mostra la pujada de nivell i la bona feina que s'està fent des de la base.

Pel que fa als equips femenins: Després que el Cadet (CF) quedi líder invicte del seu grup, puja a nivell B-2 i tindrà com a rivals al Sant Quirze BC, Joventut Les Corts, Sant Gabriel Ripollet, Bàsquet Draft Gramenet, CEB Sant Jordi i Gramenet BC. L'Infantil (IF) competirà a nivell D i tindrà de rivals al CEB Sant Jordi, Bàsquet Ateneu Montserrat, AB Gornal, CBF Cerdanyola, CES Bosco Rocafort i Joventut Les Corts.

 

A les categories de minibàsquet, el Mini A (MAF) també va quedar líder invicte del seu grup i això ha provocat l'ascens a nivell B-2 on es trobarà amb l'UE Horta, CB Grup Barna, Bàsquet Ateneu Montserrat, Joventut Les Corts, CB Manyanet Les Corts, FC Martinenc i Centre Catòlic L'H. Mentre que el Mini B (MBF) es manté a nivell D-1 i competirà contra el El Masnou Basquetbol, CB Roser, AESE, CB Premià de Dalt, Santa Caterina de Siena, Bàsquet Draft Gramenet i UE Sant Andreu. Per acabar el Premini (PMF) també seguirà a nivell D-1 i tindrà com a rivals al UE Claret, CB Castellbisbal, Femení Castelldefels, Bàsquet SAFA Claror, CB Grup Barna i La Salle Manresa.


Fins a 5 equips ascendeixen per competir a nivell B-2 a la fase regular, mostrant així el bon treball fet durant aquest inici de temporada.


Per altra banda, pel que fa als equips masculins: El Cadet (CM) ha tancat una bona fase prèvia on ha acabat en segona posició, i ara competirà a nivell C-1 tenint com a rivals al CB Coll, CB Alisos, Escolapis Sarrià, UE Gaudí, AE Sant Andreu de Natzaret i Basket Coras. L'Infantil (IM) pujarà a nivell B-2 després de quedar empat en la 1a posició del grup es trobarà amb Joventut Les Corts, UE Sant Andreu, Lestonnac, CB Grup Barna, CB Roser i FC Martinenc. Mentre que el Preinfantil (PIM) que ha fet una 2a volta clarament en línia ascendent, seguirà competint a nivell B-2 Bàsquet Molins, CB Abrera, CB La Salle Horta, CB Sant Just, Club Nou Bàsquet Vilanova, AE L'Esquitx Sant Sadurní i CB Grup Barna.

 

Pels equips de minibàsquet, el Mini A (MAM) també ha fet una 1a fase espectacular, transformant tots els partits en victòries per assolir l'ascens al complicat nivell B-2 on es trobarà alguns rivals amb renom com són el Club Joventut Badalona, CB Grup Barna, UB Sant Adrià, CB Santa Coloma, Virolai, CEISSA, CB Manyanet Les Corts i Virolai. El Mini B (MBM) que també ha competit a un gran nivell assolint la 2a posició de grup, estaran a nivell C-2 juntament amb CE Thau, CB Roser, Bàsquet Llor, CB La Salle Horta, Sant Gabriel Ripollet, AE Les Corts i CEB Sant Jordi Blanc. Per acabar amb els més petits, el Premini A (PMAM) que ha mostrat un bon nivell durant aquests mesos, es troba a nivell C-1 competint contra Bàsquet Ateneu Montserrat, CB Sant Josep Lluisos de Gràcia, Joventut Les Corts, UBSA i Bàsquet SAFA Claror i el recent iniciat en la competició Premini B (PMBM) seguirà a nivell D-2 per seguir creixent i gaudint d'aquest esport juntament amb l'AEE Col·legi Cultural Badalona, Bàsquet SAFA Claror, Lluïsos de Gràcia, Manyanet Sant Andreu, Bàsquet Bufalà i els nostres companys de districte, el SESE.

 

Consulta els calendaris i classificacions de tots els equips.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0