Nova escola de bàsquet BNB

Amb l'afany d'iniciar-se en el món del bàsquet i fer que aquest esport sigui una eina més de creixement personal, social, motriu i esportiu pel nen/a, el Bàsquet Nou Barris vol fer una passa endavant amb la creació de la seva pròpia escola de bàsquet.

Mitjançant metodologies pedagògiques adaptades a l’esport, es pretén que cada nen desenvolupi les seves habilitats motrius bàsiques i que, per sobre de tot, gaudeixi practicant un esport com és el bàsquet. Amb adaptacions relacionades amb el bàsquet, cada joc està pensat perquè el nen aprengui i millori els diferents aspectes que l’ajudaran a controlar millor el seu cos, a conèixe’s a si mateix i a poder progressar en l’aspecte motriu.

Hem de tenir present que, l’Escola de Bàsquet del club esdevé un espai d’iniciació en la pràctica esportiva dels infants que poden arribar a formar part del planter de les categories inferiors del club. Aquesta activitat es durà a terme en una instal·lació coberta i amb entrenadors del club, per tal d'oferir les millors condicions possibles. Va destinat a jugadors/es nascuts als anys 2013 i 2014.

 

Si vols més informació sobre horaris i detalls concrets, omple aquest formulari de preinscripció sense compromís que ens ajudarà a fer una previsió real de la formació de grups: https://forms.gle/p5nqRTpoE31nQhBe7

P
er més informació podeu posar-vos en contacte per telèfon amb el coordinador de cistella petita (Ignasi López 625 88 32 91) o al mail coordinaciobnb@gmail.com #somBNB

Escribir comentario

Comentarios: 0