I Campus d'estiu Outside BNB

Des del Bàsquet Nou Barris volem reprendre una activitat que va tenir molt d’èxit en el passat i és una gran eina de creixement pels nois/es, es tracta d'un Campus adreçat a jugadors i jugadores nascuts entre el 2003  i el 2012, que combina el bàsquet amb les activitats lúdiques en una estada d’una setmana.

 

Als matins es duran a terme entrenaments per la millora d’aspectes concrets del joc seguit d’un bon bany a la piscina, per a la tarda una vegada dinats, es realitzen jocs i competicions de bàsquet on podran posar en pràctica els aprenentatges del matí. Una vegada s’apropi el vespre, serà el moment d’un bon sopar seguit d’una divertida activitat nocturna de lleure.

 

ON?  La casa de colònies on ens allotjarem és CAN XALIO, ubicada a la Ctra. d'Olot a Banyoles, km 21.100 17831 Sant Miquel de Campmajor

 

QUAN? Del diumenge 30 de Juny al dissabte 6 de Juliol del 2019

 

PREU?  294€ per jugadors del BNB i 318€ per jugadors d'altres entitats.

 

ENS INTERESSA, QUÈ HEM DE FER? Per poder reservar la plaça s’ha d’abonar un import de 65€. Hi ha un màxim de 40 places que s’ompliran en l’ordre d’arribada de les reserves.

 

I SI TINC DUBTES? Per mes informació pots enviar un mail a basquetnoubarris@gmail.com o un whatsapp al telèfon del club 623 11 19 90.