El Bàsquet Nou Barris (BNB)  es va crear la temporada 2011/12, localitzat al barri de Prosperitat al Districte de Nou Barris de Barcelona.  Neix  amb l’objectiu de promoure l’esport mitjançant el bàsquet i fer de l’esport una activitat per a tothom, a fi de portar una vida saludable. Assumeix la tasca, per una banda de donar sortida extraescolar a infants i joves d’un barri on la renda familiar és la més baixa de la ciutat i, per una altra banda, fer viable l’existència d'un  club  de bàsquet  que  pugui  ajuntar a  tots els  jugadors de la  zona  perquè  realitzin  aquest esport en les millors condicions possibles.

 

El BNB és un club jove amb només 4 anys d’activitat, però dels 4 equips i 50 jugadors/es a las instal·lacions de l’escola Valldaura del seu inici, s’ha passat als 14 equips federats i més de 150 jugadors/es inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet i gaudint de les instal·lacions esportives del Poliesportiu Valldaura, Institut Sant Andreu, Escola Valldaura i Escola Tibidabo.

 

En les últimes temporades el bàsquet ha anat perdent jugadors per falta d'instal·lacions, entrenadors i infraestructures que atreguin els nois i noies del barri, per la qual cosa s’han vist obligats a marxar i jugar en equips d'altres barris.

 

Amb la nostra entitat volem proporcionar-los l'opció de jugar a bàsquet i que gràcies a aquest esport també aprenguin valors com l'esforç, el compromís, el treball en equip i la disciplina.

 

Per qualsevol dubte adreceu-vos a secretariabnb@gmail.com